Menzel (80): Takhle vypadá po 11 měsících ve špitálech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Menzel (80): Takhle vypadá po 11 měsících ve špitálech!

Jiří Menzel
Jiří Menzel (Foto Aha! – Martin Hykl, Herminapress.cz)

Pohublý, ale spokojený. Tak Jiří Menzel (80) vypadá na fotce z letošního září, kterou se pochlubila jeho manželka Olga (40) poté, co ho propustili z nemocnice. Znovu také potvrdila, že po útoku zákeřného meningokoka a po probuzení z umělého spánku po operaci mozku vsadili kromě lékařů také na alternativní medicínu a léčitele.

„Je zázrak, že Jiří vůbec přežil! Když k němu začal docházet léčitel Jaroslav Doubrava, manžel se okamžitě začal zlepšovat,“ řekla Menzelová deníku Aha! už v dubnu s tím, že mu zázračeného léčitele dohodila zpěvačka Eva Pilarová (78). Právě tu měl dostat ze spárů rakoviny.

A to není všechno! „Jirkův stav se lepší. I když to jde velmi pomalu. Jsem vděčná Peteru Jentschurovi,“ napsala Olga na sociální síť. „Manžel nedá dopustit na směs, která dodává do těla minerální látky a tím zvyšuje jeho vitalitu,“ tvrdí Menzelová.
Režisér zatím sám nechodí, ale pohybuje se na invalidním vozíčku. Pomoc potřebuje i s jídlem.

 Jiří Menzel (80) po 204 dnech utrpení: Učí ho znovu mluvit!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.