Trapas Sokola ze série RÉDL: Tohle si za rámeček nedá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Trapas Sokola ze série RÉDL: Tohle si za rámeček nedá!

Ondřej Sokol
Ondřej Sokol (Foto: Zbyněk Pecák)

Populární herec Ondřej Sokol (47) toho má v poslední době tolik, že nevím, kam dříve skočit. Vzal si na svá bedra tolik práce, že už neví, kde má kdy být. A to se mu také pořádně nevyplatilo, kromě toho, že riskoval své zdraví, naštval i několik svých kolegů.

Sokol točil jeden z dílů televizního seriálu a netrpělivě hlídal hodinky. Večeř ho totiž čekalo představení a věděl, že cesta po dálnici nemusí probíhat hladce. Jako správný profesionál si dal Sokol i časovou rezervu, potřebnou k převlečení v divadelní šatně nebo nečekanému zdržení na cestě.

Když se herec vymotal z Prahy na dálnici, nastal problém. Sokol zjistil, že dálnice je neprůjezdná, a tak musel zbytek cesty zvládnout po okresních komunikacích. V závěru cesty, když se ocitl v ulicích vytoužené Jihlavy, zjistil, že ačkoliv byl nedaleko budovy divadla, uvízl v jednosměrných komunikacích.

Jelikož mu nezbýval čas, vycouval jednosměrnou směrem k divadlu a v rychlosti vyskočil z auta na chodník! Za několik vteřin se ocitl v šatně, popadl kostým a rychle se začal převlékat. „Omlouvám se, ale natáčení se protáhlo a byly problémy na cestě,“ řekl herec podle týdeníku Sedmička. Netrvalo dlouho a Sokol si uvědomil, že něco není v pořádku. Nevěřícně hleděl kolem sebe na neznámé tváře, nebylo pochyb, že v této šatně je omylem.

„Jé, dobrý večer, pane Sokole. Dnes nehrajete v našem divadle, ale v kulturním domě,“ řekl místní inspicient. Rázem se v šatně ozval hlasitý smích a tento nešťastný čin prolomil dusnou atmosféru před vystoupením. V příštích vteřinách Sokol vystřelil z divadla a řítil se tam, kde na herce již čekalo natěšené publikum a pořádně naštvání kolegové.

 Pravda o Sokolově zranění ruky! Prozradil, s kým se popral!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.