Válka o Gotta s Němci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Válka o Gotta s Němci!

Karel Gott je zkrátka na roztrhání!
Karel Gott je zkrátka na roztrhání! (Foto Aha! - Martin Hykl, Pluska.sk, Instagram)

Bez něj není předávání Slavíků tak zajímavé! A tak pořadatelé ankety hudební popularity doufají, že letos Karel Gott (78) na finálový galavečer dorazí. Loni nemohl kvůli další hospitalizaci v nemocnici, letos pro změnu Mistra málem ulovili Němci. 

„Chtěli ho do živě vysílané prestižní hudební show, ale Karlův management ho musel omluvit, že má jinou prestižní akci v Česku,“ řekl magazínu Aha! TV zdroj ze zpěvákova okolí. „Pan Gott má v kalendáři pouze Českého slavíka, jinou akci ne,“ potvrdila nám zpěvákova mluvčí Aneta Stolzová.

„Nemám žádné zprávy o tom, že by to bylo jinak. S Karlem Gottem počítáme,“ upřesnil šéf soutěže Jaroslav Těšínský z agentury Musica Bohemica. Také na letošním galavečeru vzdá moderátor a scenárista Ondřej Sokol (46) poctu všem zpěvákům, zpěvačkám a muzikantům, kteří v posledním roce zemřeli. „Určitě dojde na poctu Věře Špinarové. Její hit Jednoho dnes se vrátíš zazpívá Markéta Konvičková. Řešíme také poctu Karlovi Štědrému, vše je v jednání,“ dodal šéf soutěže Těšínský.

Na video se Sokolem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
malavelka
23. 11. 2017 • 15:07

Gott má stejný výraz jako sexcollector Jan Domabyl. My dvě, a nikdo jiný ?? Tadyy snad chybí už jen Stehlík...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.