Verešová se „dobíjí“ tancem - padne rekord? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Verešová se „dobíjí“ tancem - padne rekord?

Andrea Verešová v tanečním maratonu nahradila Krainovou
Andrea Verešová v tanečním maratonu nahradila Krainovou (Marie Stráská)

Už jste někdy viděli modelku s mopem? Nebo pražáka ze Šumperka mluvit po brněnsky? A co teprve lehce korpulentního youtubera tančit? V klipu pro listopadový festival Life! se to povedlo a tak pořádně dívejte. 

Na brněnské výstaviště vás osobně pozve herec Ondřej Sokol, modelka Andrea Verešová, youtuber FattyPillow a sportovec Roman Sebrle, kterému jedinému zůstalo něco z oboru – pár cviků si dá alespoň na žíněnce. Přestože je klip krátký, patroni festivalu strávili na výstavišti celý den.  A jak se líbilo několikahodinové natáčení půvabné modelce Verešové? Atmosféra byla skutečně skvělá, energie z dětí sálala a byla radost s nimi tancovat. I když my jsme jako parta choreografii znali jen den, takže to bylo maličko nejistější a je to znát, když nenacvičujete ty pohyby měsíc každý den. Ale děti vás pohltí a atmosféra vás vtáhne,“ usmívá se modelka.

I moderátor a sportovec Roman Šebrle měl zpočátku s choreografií problém, ale záhy se chytil a tanec ho bavil. Sám má rád pohyb a myslí si, že hýbat se je důležité v každém věku a pokud jde o děti, tak je to ideální příležitost. Na otázku co by festivalu Life! a tanečnímu rekordu popřál, řekl: „Já bych mu přál, ať má stále stoupající úroveň, stále stoupající počet ať už dětí nebo i dospělých, ať se to líbí, je to úspěšné a ať festival děti přivede k tanci nebo nějakému sportu. A ať se jim daří.“

Projekt LIFE na brněnském Výstavišti startuje už v listopadu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.