Hrob pro Terezu Hofovou v seriálu Dáma a Král! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Hrob pro Terezu Hofovou v seriálu Dáma a Král!

Tereza Hofová v seriálu Dáma a Král
Tereza Hofová v seriálu Dáma a Král (Foto TV Nova)

Stát ve vykopaném hrobě je pro někoho horor za bílého dne, ale pro Terezu Hofovou (38) vzpomínka na dětství. Hvězda seriálu Dáma a Král je totiž na lebky zvyklá.

Natáčení sedmého dílu druhé série krimi seriálu bylo pro celý štáb hodně hrůzostrašné. „Natáčeli jsme na hřbitově v Lipnici nad Sázavou. Jednalo se o skutečný hrob. Ten byl však v době natáčení prázdný,“ prozradil Aha! dobře informovaný člen ze štábu.

Představitelka advokátky Lenka Braunová v něm sice musela několik desítek minut stát, ale byla snad jediná, komu to nevadilo. Na věci spojené se hřbitovem je totiž zvyklá. „Naše knihovna byl tajemný pokoj. Byly tam dvě lebky z židovského hřbitova, který ustoupil žižkovské televizní věži. Nevím, jestli to bylo úplně legální. Pak obrovský pracovní stůl a dvě sošky takových bubáků. Na stěnách všude knížky,“ zavzpomínala herečka v rozhovoru pro pořad Host v Českém rozhlase.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.