Maminky Decastelo, Duchková, Šoralová a spol.: Řízly do dýně | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Maminky Decastelo, Duchková, Šoralová a spol.: Řízly do dýně

Eva Decastelo (40)
Eva Decastelo (40) (Foto Aha! – Marek Pátek, Herminapress.cz, Instagram.com)

Bez vydlabané dýně se domácnost Evy Decastelo (40) a dalších slavných maminek už neobejde. A protože se všechny už teď poctivě připravují na svátek hrůzy Halloween, který je za dveřmi (31. 10.), vyrazily do pražské Botanické zahrady na lov té nejlepší oranžové dekorace.


Štepánka Duchková (45)
Dvojitý ošklivec
Moderátorka s dvojčaty Janem (9) a Adamem (9) vyřezali autoportrét. „To je prostě člověk, kterého nemají příliš v lásce a tak se kluci rozhodli, že se mu pomstí a zvěční ho, ošklivce, alespoň na téhle zelenině,“ uvedla Duchková.

Eva Decastelo (40)
Zlomená ruka

„Manžel pečuje doma o oheň, děti dlabou a já po nich uklízím. Prostě dělba práce! Ovšem pozor, když něco neporušeného z dýně zbude, uvařím skvělou polévku,“ tvrdila moderátorka, které pomáhala sedmiletá Zuzanka i se zlomenou pravačkou.

Betka Stanková (39)
Radost z dlabání
„Přiznávám, že tahle tvorba není mou nejoblíbenější kratochvílí, ale malá se těšila, takže se o nějaký výtvor pokusíme. Dlabeme pro radost a zřejmě ne pro umělecký dojem,“ přiznala sebekriticky herečka s šestiletou dcerou Alžbětkou.

Lucie Šoralová (41)
Vše pro tatínka
Se čtyřletým synem Ondrou nezanedbává svátek hrůzy a strašidel ani zpěvačka a manželka hudebního skladatele Ondřeje Soukupa (67). Toho sice nechala doma, zato mu donesla hodně povedenou podzimní dekoraci.

Karla Mráčková (45)
Jedna je málo
Z televize Nova si s osmiletou dcerou Karlou do botanické zahrady odskočila také moderátorka. Na Halloween, který se slaví 31. října, je tak tedy už kompletně vybavená. I když u jedné dýně prý nezůstane.

Nikol Švantnerová (25)
Stylové pozadí
Dýňovou dekorací je posedlá také Česká Miss pro rok 2015. Té ale oranžová zelenina stačí jen jako stylové pozadí. „Tohle je teprve ta pravá podzimní fotka s dýněmi,“ pochlubila se Nikol na sociální síti.

Eva Decastelo: Po narození dětí žiju ve strachu! Syn má stejnou nemoc, co já.

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.