Marie Rottrová: Konflikt s vizážistkou?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Marie Rottrová: Konflikt s vizážistkou?!

Marie Rottrová
Marie Rottrová (archiv Blesku)

Zpěvačka Marie Rottrová (76) na svůj věk rozhodně nevypadá a je skvělé, že za to nemůže nespočet plastických operací, jak to bývá u jiných celebrit. Sama tvrdí, že se o pleť moc nestará, ale líčí se jen, když jde ven, doma nechává pleť dýchat a občas si dopřeje masáž. To jejímu tělu výrazně pomáhá. Líčení na koncerty mají v rukou vizážistky, od kterých odkoukala jejich postupy a zná tak i jejich triky. Proto by mohl vzniknout menší konflikt…

Za ta léta, kdy je na scéně, okoukala diva Marie Rottrová všelijaké triky vizážistek, se kterými spolupracovala. V běžném životě, tedy mimo natáčení a vystupování, se umí levou zadní nalíčit sama.

„Samozřejmě, celý život je sleduji. Milionkrát jsem vystupovala i v televizi, kde mě líčila spousta různých vizážistek a maskérek, a také se o mě staraly kadeřnice. Tím jsem jednak okoukala, jak se dělají vlasy, a jednak také úpravu obličeje, takže se umím, myslím, hezky nalíčit a vím, co mi sluší. Když mě teď nějaká vizážistka maluje, už jí říkám, jak chci nalíčit oči, kam až třeba prodloužit linku, jakou barvu stínů používám a tak,“ pověděla Sedmičce zpěvačka.

Není divu, že se jí pak redaktorka zeptala, zda jí vizážistky neříkají, ať si to udělá sama. Když profesionálům mluvíte do jejich práce, mohou se rozčílit a urazit se kvůli tomu, že jejich umu nevěříte a mohl by tak vzniknout zbytečný a nepříjemný konflikt. To se naštěstí známé zpěvačce nestalo. „To mi neříkají, ale nechají se vést, abych to byla já, a ne někdo jiný. Už vím, co mi sluší,“ řekla se smíchem Rottrová.

 Marie Rottrová mluví na besedě Reflexu o podpisu Anticharty i Několika vět

Video se připravuje ...



Přečtěte si
josefvyskoc
29. 9. 2018 • 09:01

Kdyz vam nekdo zprasi fasadu, take ho preci nebudete chvalit ! Konflikt se tedy dal ocekavat !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.