To se nepovedlo! Za hloupý vtip je v Řecku zavřeli | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

To se nepovedlo! Za hloupý vtip je v Řecku zavřeli

Do Řecka prý už nepojedou!
Do Řecka prý už nepojedou! (Foto: ara)

Schovat oblečení koupajícímu se známému se dvojici kamarádek z Anglie krutě nevyplatilo. Na řeckém ostrově Korfu je za tento vtípek zavřeli do vězení.

Shona Coxová a Vicki Alboneová si nemohli odpustit hloupý žert mířený proti řeckému mladíkovi, se kterým se ten den odpoledne seznámili. Po západu slunce ho přesvědčily, ať se jde koupat v trenkách, jeho oblečení odnesly o kus dál a spokojené odešly do hotelu.

„Myslely jsme, že to bude vtipné. On to udělal, jeho kamarádi se smáli a natáčeli ho na mobil. My jsme vzaly jeho oblečení a odnesly ho asi o 10 lehátek dál,“ uvedla Shona pro britský portál Daily Mirror. Jenže do hotelu si pro ně došla policie. Muži zákona požadovali, aby vrátili ukradené věci, mezi kterými byly drahé hodinky v hodnotě přes deset tisíc korun. Jenže dívky je neměly.

 

„Hodili nás na zadní sedadla policejního auta a odvezli na stanici, kde jsme sepsali výpověď. To se stalo až po třech hodinách hledání anglicky mluvícího právníka,“ svěřila Sona s tím, že pak strávily celých 24 hodin v cele jako z hororu.

„Dali nám jen jedno jídlo, žádnou čerstvou vodu jsme nedostaly a ta, kterou jsme měly, byla teplá a špinavá. Moje práva nikoho nezajímala. Myslím si, že jsem docela silný člověk, ale nikdy jsem tak neplakala ani nebyla tak vystrašená,“ dodala dívka. Po dni v cele je policisté pustili do hotelu, kde musely čekat na soudní řízení. To proběhlo ve středu a dívky byly shledány nevinné. Hned druhý den tak vyrazily domů.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.