Karel Gott (79): DALŠÍ MAJETEK PRO IVANU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Karel Gott (79): DALŠÍ MAJETEK PRO IVANU!

Karel Gott s manželkou.
Karel Gott s manželkou. (Foto Aha!: David Kundrát, ara)

Turbulence kolem roubenky Karla Gotta (79) v malebné Doubici na Děčínsku jsou u konce! Zpěvák ji totiž na konci léta přes tchyni přepsal na svoji manželku Ivanu (42), které tak po vile na Bertramce a garáži v Košířích patří další nemovitost.

Podle zjištění deníku Aha! Gott roubenku a pozemek kolem ní, na kterém se od léta pasou dvě ovce, své manželce nechal přepsat formou darovací smlouvy letos 30. července. Přesněji řečeno: Vše provedla Ivanina maminka a zpěvákova tchyně Blanka Krejčí (67), na kterou Gott nechal vše »na oko« napsat na jaře 2016, když pozemek pro stavbu chalupy koupil. „Jak víte, že to je má tchyně? Bylo to takto udělané proto, aby na to, že je chalupa má, nikdo nepřišel,“ přiznal Aha! v době stavby chalupy Slavík, který samozřejmě vše platil.

Davy lidí
Pozornost se mu tedy odklonit nepodařilo! Naopak, do Doubice proudily stovky zvědavců z Česka i Německa. Všichni chtěli vidět, kde staví Karel Gott. A tak zpěvák přišel v listopadu 2016 s prohlášením, že nedostavěnou roubenku prodá, protože by tam neměl klid. Byla to ale další léčka! Dělníci mu chalupu dokončili a on na ni od jara toho roku tráví většinu volného času. Sem tam nějaký zvědavec kolem chalupy u lesa projde, ale davy to nejsou. A co říká Karel teď? „K tématu Doubice už se vyjadřovat nebudu,“ opakuje v posledních měsících rezolutně. Budiž mu klid na roubence dopřán...

Kvůli nemoci zašel k notáři
Zpěvák začal přepisovat majetek na svoji ženu v době, kdy bojoval s rakovinou mízních uzlin.
Co vše Ivaně patří:
vila na Bertramce (od roku 2016)
garáž v Košířích (od roku 2016)
chalupa v Doubici (od roku 2018)

 Karel Gott v nové pohádce mluví slovensky!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
29. 9. 2018 • 13:54

Gottová nezklame! Na kovaném zábradlí na Bertramce má umělohmotný truhlíky, na plotě u chaloupky má co plaňka to hrnky.A prskla tam i ty na louhování - made-in-čínský pomalovaný, z kterých sundala víka Ta blbka fakt nemá konkurenci !!!

Uživatel_6347
24. 9. 2018 • 15:35

aveneta a jako osetrovatelka dopadla velice dobre Vsak ji za to Karlik dobre zaplatil.By mohl byt vekove jejim skoro dedeckem

lalia
24. 9. 2018 • 13:59

Proto si ho Ivana vzala,zlatokopka.Takový věkový rozdíl by bez majetku nebyl jen tak.Teď je spokojená.Jako p.Havlová.Mohou si podat ruce.Jeho 2 dcery z předchozích let pláčou nad tátou,to mu nevadí?

paralenka
24. 9. 2018 • 10:22

Smutné je, že má dvě dcery z předchozích vztahů a ty zřejmě jen přihlížejí. Jistě, oběma nějak pomohl do začátku, nicméně Ivana a jejich společné dcerky jsou zajištěné napořád. Takové je prostě myšlení staříků, když si berou mladou. Osobně jsem zvědavá, jak se napakuje to strašidlo, které si vzal Vojkůvka - jen v jednom článku jsem našla označení exmanželka. Chytré tahy dívek, kterým nevadí vysoký věkový rozdíl.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.