Vojta Drahokoupil: Proměna mu přivodila kolaps | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Vojta Drahokoupil: Proměna mu přivodila kolaps

Vojta Drahokoupil skončil na kapačkách
Vojta Drahokoupil skončil na kapačkách (instagram)

Zoufalství! Tomu propadal během příprav show Tvoje tvář má známý hlas Vojta Drahokoupil (23). Proměna ve zpěvačku Ciaru (32) ho přišla velmi draho! Kvůli absolutnímu nasazení zkolaboval.

Hit od zpěvačky Ciary Level Up byl pro zpěváka v soutěži zatím tím nejtěžším. „Je to peklo, co budu muset zvládnout. Když jsem uviděl ten klip poprvé, tu choreografii, krásu Ciary i jak rychle zpívá, tak mi bylo jasné, že je nereálné to napodobit,“ přiznal Vojta, který se pral s velkým strachem.


„Říkal jsem si, že textově to bude lehké, ale nebylo. I když v jedné části písničky nejdou vyslovit slova, musím zároveň se zpěvem zvládnout to šílené tempo tanečních kreací,“ přiznal Drahokoupil, jenž skončil v péči lékařů. A nejen kvůli náročnému vystoupení.


Na sociální síti prozradil, že v nemocnici na kapačkách musel být dva dny. „Měl jsem strašně těžké léto: zkoušky na Tvář, natáčení filmu, nahrávání singlu Zeď kolem nás a natáčení klipu, který má za čtrnáct dní asi 630 000 zhlédnutí. Celkem se to nakupilo a byla to obrovská zátěž. Nicméně už je mi mnohem lépe a těším se na další práci, nejen ve Tváři,“ dodal zpěvák, který se jako americká sexy zpěvačka představí už zítra večer na TV Nova.

 Vojty Drahokoupila: Vyhrál první kolo Tváře a boduje s klipem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.