6 týdnů po svatbě přišel ŠOK! Zapomenout na tuhle zrůdnost jí nepomohl ani ROZVOD! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

6 týdnů po svatbě přišel ŠOK! Zapomenout na tuhle zrůdnost jí nepomohl ani ROZVOD!

Kim jako nevěsta.
Kim jako nevěsta. (Foto: ara)

Kim Elkinsová (33) si spokojeného manželství moc dlouho neužila. Pravda o jejím manželovi totiž vyšla najevo už šest týdnů po obřadu, stačilo jen vrátit se dříve z práce.

Když se Kim vrátila dříve z práce, ukázalo se, že její manžel má milenku v jejich posteli. Navíc to nebyla žádná neznámá žena, byla to Lorraine Esslemontová. „Byla jsem hysterická. Skutečnost, že Kenny v naší posteli souložil a mojí vlastní tetou, všecko jen zhoršila,“ uvedla zhrzená žena pro Mirror Online.

Kim není zklamaná jen kvůli nevěře. Lorraine je totiž jen o 10 let starší a Kim ji brala jako svou přítelkyni. Věřila í natolik, že když žena neměla kde bydlet, nabídla jí útočiště u nich doma. A krutě se jí to nevyplatilo. „Našla jsem jí tam ležet úplně nahou, bylo jasné, co tam dělali. Ještě teď se mi z toho zvedá žaludek,“ popsala Kim.

Přesto to všechno dala Kennymu ještě jednu šanci, vychovávají spolu totiž syna. Jenže ani tento pokus nevyšel a nevěrník se za pár týdnů odstěhoval k Lorraine. Ta zatím absolutně necítí žádnou vinu za to, že rozbila manželství vlastní neteři. „Když se zamilujete, nedá se nic dělat,“ tvrdí Lorraine.

 

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.