Vdova po Brzobohatém Hana Gregorová: VELKÁ BITVA O DĚDICTVÍ A PENÍZE | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vdova po Brzobohatém Hana Gregorová: VELKÁ BITVA O DĚDICTVÍ A PENÍZE

Gregorová po odchodu z divadla založila Divadelní spolek Radka Brzobohatého.
Gregorová po odchodu z divadla založila Divadelní spolek Radka Brzobohatého. (Alexandr Malachovský)

To se teda povedlo. Principálky Hana Gregorová (66) a Romana Goščíková (35) nasazují na novou sezonu hry, které se jmenují skoro stejně: Tři letušky v Paříži a Tři letušky v posteli. 

Navíc se jako na potvoru podobají jako vejce vejci i názvy jejich divadelních společností. Romana vlastní Divadlo Radka Brzobohatého a vdova po legendárním herci si založila Divadelní spolek Radka Brzobohatého. To už opravdu může diváky zmást. A jde o peníze! „Já rozhodně nebudu nic přejmenovávat,“ prohlásila rezolutně Goščíková, která uvádí Tři letušky v posteli. „Chování Gregorovéjí pije krev, ale snaží se to na sobě nedat znát. I když už jednou zvažovala, že se obrátí na právníky...“ prozradil deníku Aha! dobře informovaný zdroj pozadí boje o dědictví po slavném herci. Kromě toho tu jde i o peníze. V kterém divadle je lidé nechají? 

Problémy nastaly hned poté, co Goščíková koupila divadlo od Gregorové. Hanka se nechala slyšet, že ji nová majitelka z divadla vymetla. „Není to žádný vyhazov. Dohodly jsme s paní Gregorovou, že nebude členkou Divadla Radka Brzobohatého. A z toho logicky vyplývá, že přestala působit v našich divadelních inscenacích,“ sdělila k tomu Aha! Goščíková.

Hana Gregorová se do uzávěrky dnešního vydání Aha! nevyjádřila.

 Gregorová má svého zajíčka opět nablízku: Strávil celou noc v jejím domě

4964049:gallery:true:true



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.