První zpověď Lucie Šafářové: O PLEKANCOVI A SVĚDOMÍ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

První zpověď Lucie Šafářové: O PLEKANCOVI A SVĚDOMÍ

Jak spolu opravdu začínali Plekanec se Šafářovou?
Jak spolu opravdu začínali Plekanec se Šafářovou?  (Archiv Blesku)

Rozvod Tomáše Plekance a Lucie Vondráčkové přišel jako rána z čistého nebe. Stejně nečekaná byla i zpráva o tom, že úspěšný hokejista už našel za zpěvačku náhradu. Tenistka Lucie Šafářová teď prozradila, jak celou věc vidí ona.

Nastalá situace se Lucii Šafářové příliš nelíbí, i přesto ji ale společnost Tomáše Plekance těší, dokonce ji podpořil na grandslamovém turnaji. „Bylo příjemné, že se Tomáš zašel podívat. Vhledem k celé situaci jsem nevěděla, jestli mi má jít fandit nebo ne. Ale já mám svědomí čisté, takže nemám proč se cítit blbě,“ uvedla pro deník Sport.

Tenistka se zároveň brání nařčení, že za rozpadem Vondráčkové a Plekance stojí právě ona. „Kdo mě zná, tak ví, že bych nikdy rodinu nerozvedla. To je všechno, co k tomu řeknu,“ a podpořila tak Plekancovo tvrzení, že spolu teprve pár dní.

 

 Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
josefvyskoc
31. 8. 2018 • 15:26

Ja tomu proste nerozumim ! Na na jeho miste bych se sebral, vyrazil do Kozicky na Staraku a vyberu si tam tu nejkrasnejsi, snovou sexydvacitku na cestu kolem sveta. Von misto toho beha za starejma babama. To mi hlava nebere tohleto.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.