Smrt »filmového táty« Havlové. Vzpomínky Dagmar: Jak nám hrozil kriminál! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Smrt »filmového táty« Havlové. Vzpomínky Dagmar: Jak nám hrozil kriminál!

Se zesnulým kolegou a televizním otcem Iljou Rackem (†88) se Dagmar Havlová (65) v minulosti pohybovala na hraně zákona!
Se zesnulým kolegou a televizním otcem Iljou Rackem (†88) se Dagmar Havlová (65) v minulosti pohybovala na hraně zákona! (Foto ČT a ara)

Se zesnulým kolegou a televizním otcem Iljou Rackem (†88) se Dagmar Havlová (65) v minulosti pohybovala na hraně zákona! Bývalá první dáma zavzpomínala na herce, který ve čtvrtek ráno podlehl rakovině prostaty. 

Herečka ke skonu Racka promluvila až nyní. „Ilja. Uhrančivý, skvělý herec, nebývale sečtělý. Hlavně spolehlivý kamarád. Půjčoval mi samizdaty, seznamoval mě s tehdy zakázanou literaturou,“ napsala v SMS Havlová.

Rozvracení republiky

Přiznala tak, že její herecký parťák z filmu Upír z Feratu nebo seriálu Sanitka 2 šířil samizdat, což byl trestný čin, charakterizovaný jako rozvracení republiky a podvratná činnost. Kdyby Racka a Havlovou přistihla s knihami policie, mohli jít i na dva a více let do vězení. „Byl to statečný chlap, na které se nezapomíná. Čest jeho památce a upřímnou soustrast pozůstalým,“ dodala ve vyjádření herečka.

Pláče i Frantová

Skon známého herce zdrtil i jeho další kolegyni, herečku Jitku Frantovou (78). „Je mi velmi líto, že odešel Ilja Racek. Patřil mezi ty velké herce, kteří se často nerodí. Měla jsem to štěstí se s ním pracovně setkat při natáčení seriálu Konec velkých prázdnin a ráda na tuto práci vzpomínám,“ napsala Frantová Aha! z Říma, kde žije.

 Havlová udělala zásadní rozhodnutí v životě: Čistka v přátelích!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ad-ga
4. 8. 2018 • 11:25

ta héérečka se jednou zamíchá i praseti do koryta.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.