Záhadná nemoc moderátora Nikto nie je dokonalý Andrásyho: Trpí 40 let, lékaři tápou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Záhadná nemoc moderátora Nikto nie je dokonalý Andrásyho: Trpí 40 let, lékaři tápou!

Komik Oliver Andrásy
Komik Oliver Andrásy (Foto Profimedia.cz)

Od vysoké školy tají velké a především otravné problémy, kvůli kterým si například neužil dovolenou ani nemohl na famózní oslavu narozenin kamarádky.

Dlouhotrvající a silný kašel trápí moderátora a komika Olivera Andrásyho (60). „Od splavu na vysoké škole mám ten problém, že když začnu kašlat, tak to trvá až dva – tři měsíce… Během dovolené na Kypru jsem úplně proti zdravému rozumu začal kašlat. Tak s tím bojuji. Malá tam přišla nemocná a odešla zdravá, já naopak,“ přiznal Andrásy Novému Času.

Kvůli nepříjemnému problému samozřejmě navštívil lékaře a řekli mu překvapující verdikt. „Jasně, že jsem byl u lékaře. Ale zjistili, že jsem úplně zdravý,“ dodal. Podle internisty Igora Vozára, který spolupracoval s cas.sk může být takto dlouhotrvající kašel velmi nebezpečný, dokonce i infekční a může vyústit ve velké plicní choroby.

Komik Oliver Andrásy

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.