Konec šestinedělí! Janeček si s druhou manželkou hezky užíval | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Konec šestinedělí! Janeček si s druhou manželkou hezky užíval

Karel Janeček s Lilian.
Karel Janeček s Lilian. (Facebook)

Na festival Colours of Ostrava dorazil i miliardář Karel Janeček se svou druhou manželkou Lilií. Dokonce s sebou vzali i dceru Isabellu. Jeho právoplatná manželka tuniská matematička Mariem Mhadhbi zůstala doma. Po jejich posledním trapasu se ani není čemu divit.

Karek Janeček letos na festivalu přednášel. Doprovod mu dělala Lilia Khousnoutdinová, se kterou má teprve dvou měsíční dceru Isabellu, ani ta na festivalu nechyběla. „Jsme tu od čtvrtka do konce a velmi si to užíváme. Jsem překvapená, jak je to přátelská akce vůči dětem,“ prozradila Lilia webu Expres.cz.

Na festivalu ale chyběla Janečka právoplatná manželka Mariem. S tou se miliardář objevil ve společnosti naposledy březnu a stálo to za to. Na večírku po udílení cen Český lev totiž Janeček dokazoval, jak je jeho vztah s manželkou žhavý. Mariem olizoval na každém kroku a doslova ji na rukou nosil. Přítomným tak nemohl uniknout pohled na její zadeček, spodní prádlo a propocené silonky.

Od té doby se ale manželé spolu nikde neukázali. Za to Lilie miliardáře doprovází často a stejně tomu bylo i na festivalu, kde oba zářili štěstím a spokojeností.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.