Pity řádil na Andělu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Pity řádil na Andělu

Pity tancoval na ulici a snažil se svádět kolemjdoucí muže.
Pity tancoval na ulici a snažil se svádět kolemjdoucí muže. (Aha! – Adéla Jandová)

PRAHA – Není to tak dávno, co Petr Krejczi (26) alias Pity z druhé řady reality show VyVolení vyvracel obvinění z prostituce, a už tu máme další skandálek. Jako choreograf ve smíchovském show baru osahával prsa tanečnic!

Není to tak dávno, co Petr Krejczi (26) alias Pity z druhé řady reality show VyVolení vyvracel obvinění z prostituce, a už tu máme další skandálek. Jako choreograf ve smíchovském show baru osahával prsa tanečnic!

„To je pouze zvědavost. A jako gay si to můžu dovolit,“ zdůvodnil své chování pouhou zvědavostí Pity. Při své vlastní taneční produkci, kterou přesunul přímo na ulici, ale působil spíš jako svůdce kolemjdoucích mužů. Jeden se dokonce neudržel a před zraky přihlížejících se svlékl a žádal Pityho o polibek. „Já se takto veřejně nelíbám,“ dělal drahoty Pity a neznámý »striptér« tak odešel z nepořízenou. Pity byl do druhé řady VyVolených přijat jako svůdná žena Dagmar, a tak se také prezentoval při své taneční show.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.