Dagmar Havlová (65) v slzách: SMRT BLÍZKÉHO PŘÍTELE! A zase v ten prokletý den… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dagmar Havlová (65) v slzách: SMRT BLÍZKÉHO PŘÍTELE! A zase v ten prokletý den…

Dagmar Havlová se opět zahalila do smutku.
Dagmar Havlová se opět zahalila do smutku. (Foto – Herminapress.cz, ČTK, Facebook.com, ara)

Slzy spojené se smrtí opět prolévá Dagmar Havlová (65). Bývalá první dáma a herečka oplakává odchod Petra Weigla (†79), který patřil nejen k jejím režisérům, ale i nejbližším spolupracovníkům v nadaci, a hlavně byli důvěrní přátelé. Navíc zemřel ve stejný den jako její milovaný otec Karel Veškrna (†78)!

„Před dvaceti lety, právě 15. července 1998, odešel můj tatínek. Všestranná osobnost, podle které jsem si hledala mužský vzor celý život. Během těch dvacet let mě postupně opouštějí ti nejbližší,“ vypisuje se Havlová z bolesti na sociální síti.

„V neděli odešel za svou milovanou maminkou a sestrou můj a Vaškův blízký přítel, umělec a noblesní člověk, režisér Petr Weigl,“ truchlí exmanželka Václava Havla (†75). „Jsem šťastna, že jsem mohla s Petrem pracovat nejen pod jeho režijním vedením na několika filmech, ale i v charitativní oblasti. Petr nevynechal ani jednu správní radu mé nadace Vize 97. Kromě té poslední,“ stýská si paní Dagmar.

Umíral dlouho

„Milý Petře, Tvá smrt mě zasáhla daleko od domova. Přesto jsem Ti nablízku. A vždycky budu. Tvá Dáša,“ posílá blízkému příteli do nebe vzkaz. A ten je o to smutnější, že si opět připomněla bolestivé odcházení svého otce, který zemřel na rakovinu tlustého střeva. „Tatínek umíral velice dlouze a velice smutně a bolestně na toto onemocnění, a proto, když jsem se rozhodovala, že založím nadaci, tak jsem chtěla toto onemocnění nějakým způsobem tady zastavit nebo zpomalit,“ prozradila Havlová před časem.

 Rozparáděná Dagmar Havlová: Noční selfíčka u lavičky Václava Havla a tulení k asistentce!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.