Hana Zagorová: Po 43 koncertech odpočinek! Kam vyrazila? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hana Zagorová: Po 43 koncertech odpočinek! Kam vyrazila?

Hana Zagorová
Hana Zagorová (Pavel Machan)

Chvilku neposedí, ale stihla už letos 43 koncerty. Hanka Zagorová (71) je díky manželovi Štefanovi Margitovi (61) pořád někde ve světě. „Teď plánuju šest neděl v Malaze a odpočívat,“ prozradila Aha! zpěvačka. 

Obvykle bývá na jaře v Paříži, letos byla změna. Hanka v březnu odletěla za Štefanem do Londýna. Právě tam totiž Margita v Královské opeře hrál v nové inscenaci opery Leoše Janáčka Z mrtvého domu. Hanka, milovnice veřejné dopravy, naučila muže jezdit doubledeckerem, který Londýňané používají od roku 1923.

Pak se zpěvačka vrátila domů. Ale jen na chvilku. V červnu vystoupila na Okoři a na Jihlava Festu a hned potom vyrazila za manželem do San Franciska, kde zpíval ve Zlatě Rýna. „Během tří týdnů, co jsem byla za Štefanem v San Francisku, jsme si udělali výlet do Las Vegas a viděli tam nádherný koncert Roda Stewarta. Byl ve skvělé formě a zpíval mé oblíbené písně,“ pochlubila se Hanka.

Z Vegas zastávka v Praze a pak hurá do španělské Malagy, kde se pár konečně na chvilku zastaví a užije si léta. Ale už teď Hanka ví, že 24. srpna musí být zase doma. S Petrem Rezkem a s Boom! Bandem Jiřího Dvořáka vystoupí na Letní scéně pražského Vyšehradu. Zagorová byla za 6 měsíců ve Velké Británii, v Kalifornii, v Nevadě, ve Španělsku, na Slovensku a v Česku.

 Hana Zagorová se nebojí stárnutí: Klidně půjdu do domova důchodců!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
stalaning
16. 7. 2018 • 13:28

Tahle plastiková mečící mumie ať si táhne třeba ke všem čertům, vůbec mi chybět nebude.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.