Felix Slováček a jeho milenka: LÁSKA NA MÍSTĚ PO MRTVÉ IVETĚ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Felix Slováček a jeho milenka: LÁSKA NA MÍSTĚ PO MRTVÉ IVETĚ

Felix Slováček vyrazil na zámek, kde kdysi byla zesnulá Iveta Bartošová.
Felix Slováček vyrazil na zámek, kde kdysi byla zesnulá Iveta Bartošová. (profimedia)

Před sedmi roky na něm stála zamilovaná Iveta Bartošová (†48), dnes na balkoně zámku italského hraběte Domenika Martucciho (42) oslavuje lásku Felix Slováček (74) s Lucií Gelemovou (35). A měl být i místem usmiřování pro hudebníka a jeho manželku Dádu Patrasovou (62).

Zamilovaní z celého světa jezdí obdivovat balkon milenců Romea a Julie do Verony. České celebrity ale láká ten na zámku Martucciho v italské Peschici. Úplně první se na něj po boku Domenika postavila zamilovaná Bartošová. Druhou slavnou ženou neměla být Gelemová, ale Patrasová. Na své sídlo totiž zval hrabě ji a Slováčka už před třemi roky. „Pozval jsem je na zámek. Moc bych si přál, kdyby se usmířili. Změna prostředí by určitě oběma prospěla,“ prozradil Aha! Martucci před třemi roky, kdy na Slováčka prasklo, že má poměr s Gelemovou.

Prokleté místo?

Za tři roky ale Felix dokázal, že Lucie nebyla jen jedna žena z mnoha. Už nějakou dobu je hudebníkovou oficiální partnerkou, a proto mohla stát na »Džambulčině balkoně« ona. „Na zdraví,“ okomentovala malířka společnou fotografii s Felixem na sociální síti, kde si připíjejí při západu slunce. To, že je zamilovaná, už nemusela ani dopisovat. Její i Felixův výraz mluví za vše stejně tak jako její žabky na nohách s obřími srdíčky. Pár si tak může jen přát to, aby se jim pózování na balkoně nestalo osudným jako Bartošové. Té totiž láska s hrabětem nevydržela. A od jejich rozchodu to s ní šlo z kopce.

Výhled pro rytíře

Na balkón Martucciho zámku se hned tak někdo nedostane. Dokonce by se dalo říct, že je určený pouze rytířům. A tím je i Slováček. S italským hrabětem ho totiž nespojuje jen dlouholeté přátelství ale také společné slavnostní uvedení do řádu templářských rytířů. „Pasování se konalo na zámku Zbiroh 12. 6. 2009. Od italského velmistra bylo vybráno 10 lidí žijících v Česku, kteří jsou úspěšní a prokazatelně něco udělali pro společnost,“ prozradil Aha! hrabě Domenico.

Celý článek najdete v tištěném Aha!

Slováček u Martucciho



Přečtěte si
Labello
16. 7. 2018 • 09:44

Tohle není láska, ale v-y-ch-c-a-n-o-s-t z její strany a senilita z jeho.

selka
15. 7. 2018 • 23:54

Jedním slovem, trapka. Opět se potřebovala zviditelnit, tak vyvěsila fotku. On je zamilovaný ?

EM1234
15. 7. 2018 • 14:21

Je až neskutečná ta jeho stařecká ubohost. On si vážně myslí že jde o láskum, že je tak neodolatelnej. jak sem stará tak bych o takového ubožíka nezakopla. Ale on nebyl vizuálně nic moc ani za mlada.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.