Martin Zounar: Hubnul v zoo | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Martin Zounar: Hubnul v zoo

Hubnoucí Martin Zounar si včera odpoledne v pražské zoo hrál v pavilonu želv s chameleonem.
Hubnoucí Martin Zounar si včera odpoledne v pražské zoo hrál v pavilonu želv s chameleonem.

PRAHA – Martin Zounar (39) hubne hlavně díky pravidelnému sexu! Herec a moderátor se deníku Aha! svěřil, že na prvním místě v hubnoucím programu, který si 1. června sám stanovil, má právě vášnivé postelové hrátky.


Ale jestli jde o dovádění pouze s jeho přítelkyní, nebo i s jinými slečnami, jsme se už nedozvěděli. Martin se totiž dobrovolně přihlásil a vsadil, že za tři měsíce zhubne patnáct kilo. Do 1. září se tak musí dostat ze 109,5 na 94,5 kilogramů. V pražské zoologické zahradě se včera poprvé od uzavření sázky vážil a jeho na první pohled stejná postava opravdu ukázala značné výsledky. Martinovo snažení a pravidelná stravovací disciplína se vyplatila, protože už má dole deset kilo. „Také hodně cvičím a učinil jsem velkou změnu v jídelníčku. Stojí mi to za tu námahu. Ale musím se přiznat, že mám vždycky jeden den v týdnu, kdy si něco dobrého dopřeji,“ prozradil Zounar, který když sázku prohraje, bude muset jeden celý den pracovat právě pro zvířata v zoo.


Autor: (agi, son)
Foto Aha! – Martin Přibyl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.