79. narozeniny zpěvačky Nadi Urbánkové: Oslava pod dohledem doktorky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

79. narozeniny zpěvačky Nadi Urbánkové: Oslava pod dohledem doktorky!

Oslavenkyně Naďa se svými nejbližšími – dcerou Janou (vpravo), doktorkou Marií Kyralovou s jejím synem Filipem a kapelníkem skupiny Bokomara Lubošem Javůrkem (vlevo).
Oslavenkyně Naďa se svými nejbližšími – dcerou Janou (vpravo), doktorkou Marií Kyralovou s jejím synem Filipem a kapelníkem skupiny Bokomara Lubošem Javůrkem (vlevo). (Foto: Facebook)

Narozeninovou oslavu v kruhu přátel připravila pro Naďu Urbánkovou (79) její dcera Jana Fabiánová (39). Pro zpěvačku už bylo největším dárkem to, že se jí jediný potomek vrátil po sedmi letech z Ameriky. A v sobotu na ni čekalo další překvapení.

„Narozeniny mé maminky jsme oslavili na obědě v úzkém kruhu přátel společně s MUDr. Marií Kyralovou, jejím synem Filipem, kapelníkem skupiny Bokomara Lubošem Javůrkem a naší malou psí vílou Tashi,“ prozradila Fabiánová s tím, že paní doktorka je jejich dlouholetá přítelkyně. „Mimo jiné učila fyzioterapii na FTVS,“ dodala Jana, která se teď zabydluje v Česku a bude se starat o svou maminku, která před lety bojovala s rakovinou prsu.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.