Pyšný táta Dan Hůlka (49): Vítej, milovaná Rozárko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pyšný táta Dan Hůlka (49): Vítej, milovaná Rozárko!

S manželkou Barborkou a dcerou Rozárkou na vítání občánků.
S manželkou Barborkou a dcerou Rozárkou na vítání občánků. (Foto Aha! – Tonda Tran, Facebook)

Na dvouměsíční dcerku Rozárku je Dan Hůlka (49) pyšný jako páv. Proto se také na sociální síti pochlubil fotografií z vítání občánků. „Pýchou jsem ani nedýchal,” netají zpěvák, pro kterého je rodina přednější než kariéra.

Proto také kvůli dceři odsunul svou premiéru v muzikálu Michala Davida (57) Muž se železnou maskou. „Michal má pro to pochopení! Moc dobře ví, jaký zázrak dítě je. A já už v otcovství vůbec nedoufal,” svěřuje zpěvák.
S obrovským potěšením prý drandí s kočárkem, přebaluje, koupe Rozárku, a dokonce k ní v noci i vstává. „Jenom to kojení mi pořád nějak nejde...” směje se Hůlka.


Dceru ukáže fanouškům
Hůlka se dokonce rozhodl svůj poklad představit i široké veřejnosti, a to na koncertě 13. června, který pořádá v pražské Lucerně ke svým 50. narozeninám.

Na video s Danielem Hůlkou se můžete podívat zde:



Přečtěte si
aveneta
17. 5. 2018 • 10:42

Mít první dítě v tomto věku asi přináší euforii....no, mít potomka, který zdědí celoživotní snažení Hůlky...no lepší něco než nic, ale ideální to není, takový otec 30cátník je jiného kalibru i pro dítě.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.