Pánové, tahle se chystá do vily! Tvrdí: Jsem panna! A pak se svlékne | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pánové, tahle se chystá do vily! Tvrdí: Jsem panna! A pak se svlékne

PRAHA – Sotva dostavěné zdi vily pro třetí řadu reality show VyVolení, která odstartuje v pondělí 27. srpna, se už třesou v základech! Aby také ne! Vždyť do nejužšího výběru finálové šedesátky potenciálních obyvatel vily se probojovala i květnová playmate Playboye Veronika Fasterová (20) – sexbomba, která o sobě tvrdí, že je ještě panna!


VyVolení 3

PRAHA – Sotva dostavěné zdi vily pro třetí řadu reality show VyVolení, která odstartuje v pondělí 27. srpna, se už třesou v základech! Aby také ne! Vždyť do nejužšího výběru finálové šedesátky potenciálních obyvatel vily se probojo- vala i květnová playmate Playboye Veronika Fasterová (20) – sexbomba, která o sobě tvrdí, že je ještě panna!

Na svých internetových stránkách se přitom ukazuje na stovkách snímků absolutně nahá a podle slov jejích přátel přiznává, že už byla dvakrát nevěrná! „Verča považuje za nevěru i polibek,“ tvrdí její známí. Právě kvůli své nevinné kráse má obrovskou šanci dostat se do vily. „Štáb VyVolených tajně doufá, že i když má partnera, do někoho ze soutěžících se zakouká a díky němu se v přímém přenosu Primy stane opravdovou ženou,“ myslí si Veroničini přátelé. Ona však dopředu varuje, že nic takového nepřichází v úvahu! „Nějaké porno bych nikdy nedělala! Do vily se těším, i když partner z toho nemá radost,“ řekla nám půvabná Veronika. I tak se ale máme na co těšit!


Autor: (daz)
Foto www.veronika-f.com

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.