Překonal rakovinu, teď Pomeje (53) hrozí SEBEVRAŽDOU! Překvapivá reakce jeho manželky (29) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Překonal rakovinu, teď Pomeje (53) hrozí SEBEVRAŽDOU! Překvapivá reakce jeho manželky (29)

Jiří Pomeje po operaci hrtanu a ztrátě hlasu: Rozchod s manželkou
Jiří Pomeje po operaci hrtanu a ztrátě hlasu: Rozchod s manželkou (M. Hykl, D. Kundrát, P. Machan, M. Pátek)

Po prodělání rakoviny hrtanu, která ho nenávratně připravila o hlas a po rozchodu s manželkou Andreu, ztrácí Jiří Pomeje vůli k životu. „Nejradši bych to skončil jako Bróďa nebo Karel Svoboda,“ říká zlomený herec. Andrea Pomeje tuto situaci vidí poněkud odlišně.

Manželství Jiřího Pomeje je v troskách. Důvodem k rozchodu je podle Andrey Jiřího problém s alkoholem. A u sklenky našel Jiří útočiště i v těchto dnech. „Abych pravdu řekl, už se mi vůbec nechce žít,“ svěřil alkoholem posilněný Pomeje Blesku. „Než mít díru v krku, skončím to raději jako oni s dírou v hlavě! Ale nemám čím…,“ posteskl si herec.

Žádnou zbraň Jiří naštěstí nevlastní a i kdyby vlastnil, podle jeho manželky by něco tak hrozného jako je sebevražda, nespáchal. „Jirka je jenom teatrální,“ uvedla jeho žena. „Věřím, že na život by si nikdy nesáhl. Vždyť si ho teď znovu vybojoval a on to ví. Ale především, Aničku miluje, tohle by jí nikdy neudělal,“ je přesvědčená Andrea Pomeje.

 



Přečtěte si
domino22
13. 4. 2018 • 16:23

no, on je blbej, to je pravda, ale největší kráva je ta jeho štět.ka manželka

malavelka
12. 4. 2018 • 13:12

Pokud vím, tak mu proton zamítli/ okecat se dá všechno/

XLADI
7. 4. 2018 • 21:45

Ten už asi moc dluhů nenaseká. Všichni vědí jak na tom je a jak platí dluhy. Rakovina je mrcha ale on jako správný "umělec" bojkotuje léčbu chlastáním. stejně jako Bartoška s rakovinou dál kouřil . S takovým chováním by si tu léčbu měli zatáhnout ze svého aby se dostalo na ty co se chtějí léčit a dodržovat pokyny.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.