Dara Rolins: Je těhotná? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Dara Rolins: Je těhotná?

Dara Rolins své těhotenství vyvrátila.
Dara Rolins své těhotenství vyvrátila. (: archiv)

PRAHA/BRATISLAVA – Dara Rolins (34) těhotná? Taková zpráva včera díky jednomu slovenskému deníku probudila Slovensko! Zdůvodněna byla skutečností, že populární česko – slovenská zpěvačka náhle začala odmítat a rušit své koncerty a vystoupení. A jaká je pravda?

Dara Rolins (34) těhotná? Taková zpráva včera díky jednomu slovenskému deníku probudila Slovensko! Zdůvodněna byla skutečností, že populární česko – slovenská zpěvačka náhle začala odmítat a rušit své koncerty a vystoupení. A jaká je pravda?

„Nejsem těhotná!“ vyvrátila ony spekulace pro deník Aha! sama Dara. „Zrušila jsem několik vystoupení proto, že mám zánět průdušek. Nastydla jsem totiž ve slovenských Tatrách, kde mě v letním oblečení překvapila chumelenice. Vypadalo to ošklivě, skoro jsem ztratila hlas, už jsem se viděla na operaci hlasivek. Tak se teď léčím,“ říká zpěvačka s tím, že nemoc a práce ji teď na nějaký čas odřízly na Slovensku, a proto už se nejméně čtrnáct dní se svým vyvoleným Matějem Homolou neviděla. „Musela bych tedy otěhotnět ze vzduchu,“ směje se Dara.

„Řekli jsme si s Matějem, že miminko začneme řešit po létě, a nejméně rok tomu necháme volný a přirozený průběh. Nechci nic plánovat, ani se ničím stresovat,“ dodává Rolins.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.