Nový kšeft zadluženého Marka Taclíka: Vydělá miliony! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Nový kšeft zadluženého Marka Taclíka: Vydělá miliony!

Taclík dělá mrtvého brouka a ke svým problémům se nevyjadřuje.
Taclík dělá mrtvého brouka a ke svým problémům se nevyjadřuje. (Foto Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek, herminapress.cz, ČT )

Exekucemi zavalený herec Marek Taclík (44) skočil po výnosném kšeftu pro banku. V televizní reklamě propaguje osobní účty. Podle zjištění Nedělního Aha! sám ale stále figuruje v šesti exekucích.

Pod taktovkou reklamních režisérů nepracuje poprvé. Před šesti lety se pravidelně objevoval ve spotech na půjčky jiného bankovního domu. Teď přijal výnosnou nabídku konkurenční společnosti. Kolik za to, že si s herečkou Marií Doležalovou (31) vyrazil zafandit na fotbal, zinkasoval, sám říct nechce. Zcela jistě ale půjde o nemalou částku. Známé tváře si totiž v reklamách mohou přijít na miliony. A ty se zadluženému herci určitě hodí. I když...

Podle dostupných dokumentů Taclík svůj téměř dvoumilionový dluh pořád nesplácí. Pokoušel se sice napravit finanční hříchy vyhlášením osobního bankrotu, ale insolvenční návrh sepsal chybně. Žádost totiž nepodal přes akreditovanou osobu. Soudce tedy jeho návrh na oddlužení zastavil. Ostřílený bard českých detektivek následně najal společnost, která mu s byrokratickým kolečkem po úřadech měla pomoct.

Nedělní Aha! ale zjistilo, že se v Taclíkově záležitosti nic k lepšímu nepohnulo! A tak si odmítnutí tučného honoráře, hlavně kvůli rodině, nemůže dovolit. Přítelkyně Pavla Růžičková (29) mu loni v prosinci porodila dceru Matildu.

Na video s Markem Taclíkem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.