Mesarošová se stěhuje pryč z Prahy! Nové bydlení má však jeden háček | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Mesarošová se stěhuje pryč z Prahy! Nové bydlení má však jeden háček

Dominika Mesarošová s přítelem Tomášem.
Dominika Mesarošová s přítelem Tomášem. (profimedia.cz)

S novým partnerem není ani rok a už se mu silikonová sexbomba Dominika Mesarošová (32) podřizuje. Modelka se rozhodla pro radikální změnu ve svém životě a stěhuje se ze svého luxusního domu v Praze do Brna.

Modelka sice už před časem mluvila o tom, že si se svým partnerem Tomášem najdou bydlení na půl cesty, on totiž pochází z Moravy, ale nikdo tomu moc nevěřil. Dominika by totiž musela prodat svůj luxusní dům nedaleko Průhonic. Součástí luxusního sídla je také dvanáct metrů dlouhý bazén. Ale světe div se, modelky dům už je na prodej a Dominika pomalu balí kufry.

"Přítel koupil v Brně dům, není to nikde na vesnici, do obchodního centra Olympia je to deset minut, do centra pět minut, tak nebudu někde odříznutá a dál budu samozřejmě jezdit i do Prahy. Tomáš chtěl, ať si vyberu takový dům, ve kterém budu spokojená, takže je to taková moderní kostka, jak to mám ráda, a bazén tam taky je, i když má jen devět metrů na délku a čtyři na šířku," posteskla si modelka Super.cz na párty Top Staru.
Kdy dojde k nastěhování je zatím ve hvězdách, ale budeme doufat, že si nové hnízdečko lásky zamilovaný páreček užije a modelka se snad brzy smíří s bázenem, který má jen devět metrů na délku a čtyři na šířku.

Dominika Mesarošová se chce nechat celá potetovat! Přeskočilo jí?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
toriaya
3. 3. 2019 • 17:26

Chasník má barák celej na sebe, má tam totiž hypotéku nebo úvěr.

toriaya
3. 3. 2019 • 17:19

No že by zrovna Nebovidy nebyly vesnice? 10 min. k Olympii by šly, ale 5 min. je do centra akorát tak Nebovid, určitě ne do centra Brna. Trapas. Na co si hraje?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.