Velmi křehké vztahy 2 - Vízner bude záporák! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Velmi křehké vztahy 2 - Vízner bude záporák!

Oldřich Vízner, který se naposledy objevil ve zrušeném seriálu Bazén, si ve Velmi křehkých vztazích zahraje záporáka!
Oldřich Vízner, který se naposledy objevil ve zrušeném seriálu Bazén, si ve Velmi křehkých vztazích zahraje záporáka! (ČTK, Archiv ČT, Foto Aha! – Petr Novotný)

PRAHA – Nejpřísněji střežené tajemství televize Prima je odhaleno! Druhá řada populárního seriálu Velmi křehké vztahy, navazujícího na zrušená Rodinná pouta, bude plná bombastických překvapení! Jakých? V roli hlavního škodiče se objeví herec Oldřich Vízner (59), velká role čeká i na hereckou emigrantku Dášu Bláhovou (58) a z konkurenčního Letiště se do »VKV« přesune Filip Blažek (34)! A o co půjde? O velkou detektivní story!

„V nových »Vztazích« bude mnohem více posílena detektivní linie. Už nepůjde o lásku a jednoduché milostné zápletky. Seriál změní styl vyprávění v napínavější a poutavější,“ prozradil deníku Aha! zdroj z televize Prima. „Objeví se většina známých postav, ale představí se v úplně nových situacích. Na začátku půjde hlavně o to, kam zmizela Simona Rubešová, kterou hraje Alice Bendová. Určitě se ale objeví, protože herečka už má podepsanou smlouvu,“ dodává náš zdroj.

A jaké nové tváře se v seriálové vlajkové lodi Primy objeví? Novou zápornou postavu ztvární Oldřich Vízner a pro jednu z hlavních rolí produkce získala Dášu Bláhovou! Slavná herečka, která kdysi emigrovala do Austrálie, se tak před kameru českého seriálu vrátí po dlouhé odmlce. A z konkurenčního Letiště se do »Vztahů« přesune herec Filip Blažek. „O toho produkce stála už loni, ale tehdy dal přednost Letišti,“ upřesňuje zdroj.

Nová řada seriálu se začala natáčet již v pondělí 16. července, oficiální první klapka padne ale až 3. srpna. Zbrusu nové dekorace vyrostly v Hostivařských ateliérech, štáb včetně režiséra Vladimíra Drhy ale zůstává stejný jako v předchozí řadě. Na rozdíl od ní se ale natáčí na HD TV kamery a diváci seriál uvidí v novém filmovém širokoúhlém formátu!

19.7.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.