Milenec Miss Sokolové? Zbohatlický syn dlužníka Charouze! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Milenec Miss Sokolové? Zbohatlický syn dlužníka Charouze!

Kateřina Sokolová zná mladého Jana Charouze jen několik dnů a o jeho rodině ještě vůbec nic neví. Zatím jí zřejmě stačí, že ji vozí v luxusním audi.
Kateřina Sokolová zná mladého Jana Charouze jen několik dnů a o jeho rodině ještě vůbec nic neví. Zatím jí zřejmě stačí, že ji vozí v luxusním audi. (: archiv Miss ČR, archiv BPA)

PRAHA – Miss ČR Kateřina Sokolová (18) má nového milence. Je to automobilový závodník Jan Charouz (19). Jejich vztah ještě netrvá ani týden, přesto však Kateřina tráví s Honzou každou volnou minutu. Seznámili se teprve ve čtvrtek a hned o víkendu za ním Kateřina jela až do Berlína.

Miss ČR Kateřina Sokolová (18) má nového milence. Je to automobilový závodník Jan Charouz (19). Jejich vztah ještě netrvá ani týden, přesto však Kateřina tráví s Honzou každou volnou minutu. Seznámili se teprve ve čtvrtek a hned o víkendu za ním Kateřina jela až do Berlína. Ví, co je vůbec mladý Charouz zač a z jaké pochází rodiny? Minulost jeho otce, bývalého závodníka a kontroverzního podnikatele Antonína Charouze (53), není zcela průhledná a o jeho dluzích a nesplacených milionových úvěrech se dá hovořit měsíce!

Nový milenec Miss ČR Kateřiny Sokolové, automobilový závodník Jan Charouz, nepochází zrovna z rodiny, kde by neměli problémy se zákonem a s financemi. O otci Honzy Antonínu Charouzovi je veřejně známé, že dluží, kam se podívá. „Firmy z ekonomicky spjaté skupiny Charouz Holding jsou totiž vesměs ve špatné kondici, zkrachovalé Investiční a poštovní bance dluží přes šest miliard korun, přičemž polovina částky je po lhůtě splatnosti. To z Charouzova týmu dělá jednoho z největších tuzemských dlužníků,“ stojí na ekonomických stránkách internetového serveru idnes.cz.

Mladý Charouz si missku vyzvedává v luxusním audi, které muselo jeho otce stát nejméně tři miliony korun. Co missku na nevyzrálém synkovi z bohaté rodiny tak přitahuje? „Je to takový puberťák, prostě syn bohatého otce, který to dává všem okolo patřičně najevo,“ vyjadřují se o mladém Charouzovi lidé, kteří ho dobře znají. O jeho rodině a divné minulosti klanu Charouzů zřejmě nemá Sokolová ani ponětí. „Je to moc dobrý kamarád, se kterým si skvěle rozumím. Známe se jen krátce, je fajn, ale nic víc o něm zatím nevím. A rozhodně nechci říkat, že je to můj nový přítel,“ svěřila se deníku Aha! Sokolová, která se před dvěma týdny rozešla s modelem Tomášem Mihulkou (22).

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.