Anna Polívková: Stala se obětí podvodníků | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Anna Polívková: Stala se obětí podvodníků

Anna Polívková
Anna Polívková (Foto Aha! – Karel Kopáč)

Dcera Bolka Polívky (68) a Evelyny Steimarové (72) herečka Anna Polívková (38) se nechala nachytat krásným hotelovým prostředím jistého slovenského hotelu a zaplatila za ubytování nemalý obnos peněz. Společně s maminkou si chtěla Polívková udělat hezkou dovolenou, bohužel realita byla krutá.

Vzhledem k tomu, že herečka měla v Bratislavě premiéru divadelního představení, pozvala maminku Evelynu na Slovensko. Polívková objednala hotel uprostřed metropole, který podle fotek na internetu vypadal jako ideální místo na dovolenou. „Přijely jsme tam, jely jsme výtahem a už tam to bylo podezřelé. Celé to tam bylo poškrábané, všude vyryté vzkazy…A když jsme vyjely nahoru, byl tam úplně černý běhoun, který byl uprostřed ochozený,“ prozradila herečka podle magazínu Sedmička.

Největší šok, ale teprve přišel. Polívková otevřela dveře do pokoje a byla zděšená. „Všude bylo tmavo, protože okno bylo tak zaprášené, že tam zvenku nešlo světlo. Ještě tam byla z půlky okna nějaká reklama. A ve vaně byl takový čůrek od rezu,“ vzpomíná Polívková na odstrašující ubytování. Kdokoliv jiný by se dávno otočil a rozhodl se ubytován změnit, ale herečky maminka Evelyn byla z ubytování mile překvapena. „Moje maminka úplně zrudla a řekla: Aničko, to je skanzen! Já tady zůstanu! Tady to vypadá úplně jako před třiceti lety. To je úžasné. Nic se nezměnilo!“ Maminka Evelyn byla z ubytování upřímně nadšená a Polívková nakonec díky své skvělé mamince utracených peněz nelitovala.

 Na video s Annou Polívkovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
kinki
5. 2. 2018 • 11:06

Nemame si co vycitat: https://www.cas.sk/clanok/652988/podvodnici-osklbavaju-slovakov-ktori-chcu-pracovat-v-rakusku-pozor- takto-vyzeraju-ich-finty/

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.