Lucie Vondráčková (37): ZNEUŽILI JI DIETNÍ »ŠMEJDI« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Lucie Vondráčková (37): ZNEUŽILI JI DIETNÍ »ŠMEJDI«

Lucie se od kampaně dostancuje.
Lucie se od kampaně dostancuje. (Foto Aha! – Alexandr Malachovský a fanklub L. Vondráčkové)

Drzost bez hranic. Lucie Vondráčková (37), která žije s hokejistou Tomášem Plekancem (35) a jejich syny Matyášem (6) a Adamem (2) v Kanadě, se o sobě na internetu dočetla, že propaguje prostředek na hubnutí. „Měsíc stačil na to, abych zhubla o 12 kg!“ píše se ve fiktivním rozhovoru s ní.

Dokonce si prý přípravkem zlepšila akné, které ji po mnoho let obtěžovalo! Zpěvačka žádné problémy s pletí neměla, s nikým nemluvila a žádný prostředek neužívala. Reklama na čokoládový nápoj je přitom troufale vedena jako rozhovor. V něm se podle autorů Lucie svěřuje, že dostala kvůli vystoupení v televizi, kde chválila přípravek, předvolání k Ústavnímu soudu. „Jedno slyšení nestačilo a musela jsem se u soudu objevit dvakrát. Ale nakonec byl soudce na naší straně a žalobci byli nuceni zaplatit pokutu 16 000 eur. Tyto peníze jsem předala dětské charitě,“ bájí kdosi ve falešném rozhovoru.

Nic z toho se nikdy nestalo. Lucii zneužili »dietní šmejdi«, ona nyní chce vše uvést na pravou míru. Proto kauzu zveřejňuje. Upozorňuje, že došlo ke zneužití jejího jména. Podle PR manažera Petra Mráčka požaduje okamžité stažení lživého článku a omluvu. „Jsme si s Lucií vědomi toho, že si mohli fanoušci už přípravek objednat. Proto radíme nevyzvedávat na poště a nic neplatit. Výrobce jsme na obalu vůbec nezjistili,“ říká Mráček.

 

Varování právníka!

 

„V našem právním řádu je stanoveno, že každý výrobek musí mít v češtině návod k použití, případně složení. Samozřejmostí je země původu,“ sdělil deníku Aha! JUDr. Jan Černý. „Mně by ale ani tohle nestačilo, chtěl bych znát konkrétního výrobce. V případě, že by u výrobku chyběla jedna z uvedených věcí, nepoužil bych ho,“ varuje renomovaný pražský právník.

»Jen tak« se nehubne

 

Směsi na přípravu nápojů, které nahrazují jedno z denních jídel, mohou být pro někoho »berličkou« při hubnutí. „Nicméně je nutné znát důkladně složení a ideálně se o jejím použití poradit s odborníkem (nutričním terapeutem), který dokáže jednak posoudit vhodnost konkrétního výrobku (s ohledem na složení) a současně zohlednit aktuální zdravotní stav hubnoucího,“ upozorňuje nutriční terapeutka Věra Boháčová z Fóra zdravé výživy. Při hubnutí však zůstává důležité změnit celkovou životosprávu – tedy upravit zejména jídelníček a pohybovou aktivitu. „Pokud nám nějaký přípravek slibuje hubnutí bez našeho dalšího přičinění, je na místě ostražitost. Také je dobré si uvědomit, že cílem redukce tělesné hmotnosti by nemělo být pouze zhubnutí, ale zhubnutí tukových zásob, a zejména udržení si snížené hmotnosti,“ dodává nutriční terapeutka.

 

 

Chystá zpěvník

 

A čemu se zpěvačka kromě své rodiny nyní skutečně věnuje? Po natočení filmu The Perfect Kiss (Dokonalý polibek) myslí na své domácí fanoušky. Připravila první velký Zpěvník, který bude obsahovat na 80 písniček z jejího repertoáru, včetně akordů a notových záznamů. Osobně ho představí v létě na akcích pro fanoušky v Čechách a na Moravě.

 

 

Na video s Lucií Vondráčkovou se můžete podívat zde:

 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
mord
16. 1. 2018 • 10:28

To je opravdu čím dál smutnější paní články o ní jsou čím dál hloupější bulvár jí dělá medvědí službu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.