Langmajer (51) v péči vyhlášeného odborníka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Langmajer (51) v péči vyhlášeného odborníka!

Herce Jiří Langmajer trpí bolestmi páteře.
Herce Jiří Langmajer trpí bolestmi páteře. (Foto: Alexander Malachovský, Pavel Machan, Marek Pátek, ara)

Populární český herec Jiří Langmajer (51) před deseti lety utrpěl vážný úraz páteře při natáčení filmu Na vlastní nebezpečí a od té doby se potýká s velkou bolestí páteře. Herec podstoupil již dvě operace, ale staré rány se dodnes ozývají.

Herec v Bosně a Hercegovině mimo hlavní natáčení skočil do hlubokého vodopádu a náraz na hladinu mu rozdrtil jeden z nejdůležitějších obratlů zvaný Th12, který se nachází mezi hrudní a bederní částí páteře. Za dva roky herec musel podstoupit rovnou dvě složité operace, protože šrouby, které mu byly voperovány a páteř držely, praskly.

„Mám v těle šrouby, bez nichž bych nebyl schopen fungovat. Jeden obratel mám zcela nahrazený. Hodně věcí jsem tehdy přehodnotil a mnoho si toho uvědomil,“ svěřil se Langmajer magazinu Sedmička. Aby herec ulevil bolesti, používá pásky, které uvolňují bolest a také dochází na akupunkturu. Herec si léčbu pomocí akupunktury chválí a dojíždí už řadu let do jihočeského Tábora. První léčba stojí 800 korun, každá další vyjde na 500 korun. „V jedné sérii jich musí být několik, takže musí dojíždět a připočíst k tomu benzin. Ne že by v Praze a okolí nebyli odborníci, ale táborský lékař je prý široko daleko vyhlášený,“ řekli obyvatelé Tábora magazinu Sedmička. Langmajer navštěvuje odborníka Rastislava Jánošku. 

Na video s Jiřím Langmajerem se můžete podívat zde:



Přečtěte si
ivoadler
8. 1. 2018 • 11:29

Pořád machroval, až se to pos ralo. Bude hůř.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.