Smutné tajemství Martina Smolíka (†46) z Autosalonu: Marně se pokoušel o dítě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Smutné tajemství Martina Smolíka (†46) z Autosalonu: Marně se pokoušel o dítě!

Martinova smrt byla náhlá.
Martinova smrt byla náhlá. (Foto FTV Prima)

Nejen milovníci aut truchlí nad ztrátou moderátora Autosalonu Martina Smolíka (†46), který skonal na infarkt. Na obrazovce se jevil jako veselý a energický motorista. Málokdo ale tušil, že v soukromí ho trápila jedna zásadní věc...

„Martin byl ženatý, ale neměli dítě. Vím, že se o něj s manželkou dlouho pokoušeli, ale nějak to nevycházelo,“ prozradil deníku Aha! jeho kolega z pořadu Josef Vrtal (48). Ač si díky své práci byli velmi blízcí, více ze soukromí ale o sobě nevěděli.

„Víte, my jsme byli sice soudržný tým, ale ta práce je tak náročná, že jsme se kolikrát viděli jen na pondělních poradách. Známe navzájem svoje manželky, ale třeba rodiče ne,“ vysvětlil zdrcený moderátor. Se Smolíkovou rodinou nejsou v úzkém kontaktu, proto ani netuší detaily pohřbu. „Zatím nic nevíme, ani to, zda to bude vůbec v Praze. Tuším ale, že by to mohlo být ve čtvrtek nebo pátek. To však nemáme potvrzené,“ dodal Vrtal. Na zesnulého kolegu zavzpomíná s dalšími moderátory ve speciálním díle Autosalon, který se bude na Primě vysílat už zítra. Společně si připomenou Martinovy testy aut, jeho expedice do zahraničí a také se s ním prostřednictvím pořadu rozloučí.

Kolegové natočili speciální díl na jeho památku:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.