Statečný Rychlý (52) zachránil režisérku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Statečný Rychlý (52) zachránil režisérku!

Petr Rychlý se nebál pro režisérku skočit!
Petr Rychlý se nebál pro režisérku skočit! (Foto: Tomáš Martínek)

Herec, moderátor a bavič Petr Rychlý je oblíbený jak u diváků, tak i u kolegů z branže. Když vejde do místnosti, všechny se hned snaží rozesmát. I on, ale někdy umí být pořádný pruďas. Přesto má srdce na pravém místě a je to nebojácný gentleman, který neváhal zachránit kolegyni.

Petra Rychlého má na place každý rád, je to totiž správný pohodář. Kromě hereckých kolegů si ho vychvalují i režiséři a producenti. Obzvlášť režisérka Pavlína Moskalyková na něj pěje ódy a není divu, Petr ji totiž zachránil z pořádné šlamastiky!

„Petra mám moc ráda. Je to fešák, profesionál a k tomu parťák do nepohody. Vzpomínám si, když jsme třeba točili Četnické humoresky, tak jsem v situaci, kdy jsem hercům ukazovala, co mají dělat a odkud kam mají jít, spadla do rybníka. Stálo tam z toho štábu několik lidí, hlavně chlapů, ale Petr byl jediný, kdo pro mě do té vody šel.

Nabídl mi ruku a ještě se pak staral, abych se nenastydla. A nebylo to proto, že já jsem režisérka a on herec. Bral to jako chlap a gentleman,“ svěřila se Sedmičce se zajímavou historkou Moskalyková.

Na video s Petrem Rychlým se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.