Obermaierová (71): Zlomený kotník, operace! PLAZILA SE PRO POMOC LESEM | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Obermaierová (71): Zlomený kotník, operace! PLAZILA SE PRO POMOC LESEM

Jaroslava Obermaierová
Jaroslava Obermaierová (Foto: Martin Pekárek, Roman Klejch)

Letošní poslední cesta za houbami se herečce Jaroslavě Obermaierové (71) stala osudnou. „V lese jsem uklouzla a zlomila si kotník,“ potvrdila informaci Aha! oblíbená představitelka Vilmy Nyklové ze seriálu Ulice.

Jarka s sebou v lese neprozřetelně neměla mobil, a tak se zpátky na svou chalupu musela doplazit. Nebylo jiné cesty. Na nohu se už bolestí nedokázala postavit.Nakonec herečka skončila v benešovské nemocnici, kde ji po rentgenu vzali na sál. „Jak se cítím? Jako po operaci,“ sdělila na dotaz lakonicky. Není divu, že je herečka bez nálady. Zranění je bolestivé a seriál Ulice nepočká, bude muset točit vsedě. Stejně jako letos na jaře Jana Boušková (63) v Ordinaci v růžové zahradě, když si zlomila nohu na lyžích.

Herečka je ale vzdor nepřízni osudu stále optimistkou. Věří, že se kotník dá brzy dohromady. „Skvěle se tu v Benešově o mě starají,“ pochvalovala si. V muzikálu Mýdlový princ, kde Jarka hraje protivnou tajemnici Květoslavu Hadravovou, za kamarádku zaskočí herečka Vlasta Peterková (71). Hrála za ni už loni, kdy se na Obermaierovou zdravotní problémy úplně navalily. Napřed ji několik týdnů bolel žaludek, pak si při bubnování právě v »Mýdlákovi« vyhodila rameno a nakonec bojovala se zánětem nervu.

Stejná smůla pro Kanyzu
Podobně jako Jarka dopadl v roce 2008 také Jan Kanyza (70). Měl ale štěstí v neštěstí. Stalo se mu to u lesa na chalupě v Podkrkonoší, ale když volal o pomoc, zaslechl ho soused a zavolal sanitku. Herec pak dlouho chodil s hůlkou.Co jsem komu udělala, jako by se v duchu ptala Jarka.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.