Boj o Helenu Růžičkovou: Byla opravdu vědma? Obermaierová boří mýtus! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Boj o Helenu Růžičkovou: Byla opravdu vědma? Obermaierová boří mýtus!

Jaroslavu Obermaierovou Helena Růžičková o svých věšteckých schopnostech nepřesvědčila.
Jaroslavu Obermaierovou Helena Růžičková o svých věšteckých schopnostech nepřesvědčila. (Foto Aha!: Pavel Machan, Martin Pekárek, ČTK)

Helena Růžičková (†67) nebyla jen báječnou herečkou, byla i ženou, která viděla do budoucnosti. Mnoha lidem předpovídala, co je čeká a její věštby se často plnily. Jaroslavu Obermaierovou (69) o svém umění ale nepřesvědčila…

„Vždycky, když někde čtu, jaká byla Helenka Růžičková úžasná vědma a každému všechno uhodla, musím se smát, protože ona nás seznámila,“ řekla Obermaierová pro týdeník Sedmička a měla na mysli, že právě Helena jí představila muže, který se pak stal jejím manželem. „Posléze se zjistilo, že ho v podstatě vůbec neznala,“ dodala Obermaierová a přiznala, že tenkrát vsadila na špatnou kartu, protože se nejednalo o seriózního člověka a manželství skončilo krachem.

Dalším lidem se však věštby Heleny Růžičkové naplnily. Patří mezi ně například herečka Gabriela Filippi (43). „Ve chvíli volna v moravském Petrově si mě posadila na klín, ačkoliv mi bylo 21 let a zavelela, ať vypiju kafe. Vzdorovala jsem, že kafe nepozřu, ale nedala se. A z lógru pak vyčetla, že až ve čtyřiceti mě potká něco, co změní můj život. Mockrát jsem si její věštbu připomněla, nespletla se,“ popsala Filippi pro Blesk TV Mánie, jak Helena věštila pro ni a dodala, že Růžičková byla čarodějkou obdařenou neobyčejným viděním.

 

Jaroslava Obermaierová možná nevěří, že Růžičková byla vědmou, jenže i mnoha dalším lidem věštila úspěšně, mezi ty, kteří jejím věštbám uvěřili, patří například Zdeněk Troška, Hana Zagorová, Naďa Urbánková a snad i ti, kterým předpověděla smrt.

 



Přečtěte si
yendoslav
12. 7. 2015 • 19:05

Obermaierka je a byla neprijemna baba. Mohla bejt rada,ze si ji nejakej slinta vubec vzal. A ze ji utekl? Nedivim se. Na Ruzickovou bych to nesvadel

majojo
12. 7. 2015 • 15:30

Mně paní Růžičková věštila na jedničku. Všechno se splnilo - jen to, že budu čarodějnicí, ne. Ale ty děti za ten malý omyl stojí.

kov3
12. 7. 2015 • 13:41

Tak toto je vážny problém....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.