Dáša dala rozkaz - Havel mohl pít jenom z vřídla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Dáša dala rozkaz - Havel mohl pít jenom z vřídla!

Bývalá první dáma Dagmar Havlová rozhodovala o tom, co se ve Varech bude pít. A její manžel, stále populární exprezident, ji na slovo poslouchal.
Bývalá první dáma Dagmar Havlová rozhodovala o tom, co se ve Varech bude pít. A její manžel, stále populární exprezident, ji na slovo poslouchal. (Aha! – Dalibor Puchta)

KARLOVY VARY – Karlovarskou kolonádou se v průběhu filmového festivalu prohnala spousta známých tváří a sběratelé podpisů měli minulý týden pěknou žeň. I Dagmar Havlová (54) vyrazila se svým mužem k vřídlu, kde testovali všechny prameny. Dagmar vždy něco načepovala a Václav Havel (70) musel poslušně pít.

Pramenům se zcela vyhnul režisér Jan Svěrák, který do Varů přijel s celou svou rodinou. Pozornost na sebe upoutal nejen režisér, ale i jeho syn s dredy. Starého Zdeňka Svěráka neustále obtěžovali kolemjdoucí, což mu však nevadilo a rád si s každým potřásl ruku. I Petr Hapka se rozhodl, že si projde kolonádu, ne však se svým nejmladším synem Kašparem, ale s podstatně starším Mikulášem.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.