Veronika a Vašek, kteří vykopli Evu a Vaška: Sexy dechovka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Veronika a Vašek, kteří vykopli Evu a Vaška: Sexy dechovka!

Veronika dělá dechovku sexy...
Veronika dělá dechovku sexy... (Foto archiv manželů Řihákových, ara)

I dechovka může být sexy... Eva a Vašek musí koukat! Duo, které je nahradilo, totiž vytáhlo těžký kalibr. Zpěvačka Veronika nafotila sexy fotky a zpěvák Vašek, její muž, jí to dovolil. 

Fotky v krajkovém spodním prádle a v podvazcích zveřejnila Veronika Řiháková (30) na svém Facebooku „Moc ti to sluší, jsi sexy,“ chválí přátelé a fanoušci blonďatou zpěvačku, kterou jinak spíše vídají v kroji.

„Verča na těch fotkách vypadá velmi dobře, ale rozhodně se takto neprezentuje na koncertech,“ řekl stroze její manžel, zpěvák Vašek Řihák (34), který má s Veronikou čtyřletého syna Kubu. „Každopádně mám krásnou a talentovanou ženu,“ dodal s potutelným úsměvem.

Vyprodané sály

Kamkoliv duo Veronika a Vašek v poslední době se svou kapelou dorazí, všude má vyprodáno. „Zájem lidí nás velmi těší. Jen bychom rádi podotkli, že to samozřejmě je i díky tomu, že vystupujeme na televizi Šlágr TV, jejíž majitel, pan Peterka, nám píše písničky,“ prohlásili manželé, kteří mají před sebou předvánoční turné. V jeho rámci se zastaví třeba v Karviné, Brně, Hodoníně a Hluku.

Eva a Vašek: Jsme jen jedni!

Na úspěch Veroniky a Vaška už reagovalo i duo Eva (46) a Vašek (63) Ševčíkovi. Vadí mu, že je s nimi lidé srovnávají. „Eva a Vašek jsou jen jedni,“ napsala striktně Eva deníku Aha!.

Na video s Evou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.