Kriminálníci mají radost… Severa na dlažbě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Kriminálníci mají radost… Severa na dlažbě!

Martin Severa
Martin Severa (: Archiv)

PRAHA – Grázlové všeho druhu budou mít zase o něco lehčí život! Televize Prima totiž definitivně pohřbívá svůj živě vysílaný pořad Krimi Live, který každý týden sledovalo přes 600 000 diváků a který pomohl dopadnout desítky nebezpečných pachatelů. Na dlažbě se tak ocitne i jeho moderátor Martin Severa (51)..

PRAHA – Grázlové všeho druhu budou mít zase o něco lehčí život! Televize Prima totiž definitivně pohřbívá svůj živě vysílaný pořad Krimi Live, který každý týden sledovalo přes 600 000 diváků a který pomohl dopadnout desítky nebezpečných pachatelů. Na dlažbě se tak ocitne i jeho moderátor Martin Severa (51), bývalá hvězda »nováckých« Televizních novin, pro kterého bylo Krimi Live velkým televizním návratem. Důvodem zániku kriminální relace je třetí řada reality show VyVolení.

„Prima kvůli trojce VyVolených, která startuje začátkem září, Krimi Live úplně ruší. V lednu by mohl být sice pořad nasazen do vysílání zpátky, ale diváci na něj mezitím zapomenou a sledovanost by byla zoufalá,“ řekl nám zdroj z vedení televize. „Tyto informace nemohu komentovat, podzimní schéma je zatím interní záležitostí televize,“ prohlašuje mluvčí Primy Ladislav Pavlík.

„O definitivním zrušení Krimi Live zatím oficiálně nic nevím. Pokud tomu tak je, nedá se nic dělat, televize na to má právo. O sebe strach nemám, podobných situací jsem už zažil víc,“ říká moderátor Martin Severa. „Mrzí mě to, pomohli jsme totiž dopadnout spoustu darebáků,“ lituje i bývalý státní zástupce Miroslav Antl, který divákům dával v pořadu cenné rady, jak se bránit proti kriminalitě. Ani policie kvůli zrušení Krimi Live zrovna neskáče radostí. „Každý takový pořad policie vítá. Je ho škoda,“ přiznává Pavla Kopecká z policejního prezidia.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.