Heidi Janků (54): Tajný pohřeb na zahradě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Heidi Janků (54): Tajný pohřeb na zahradě!

Heidi se znovu zhostila role zahradnice.
Heidi se znovu zhostila role zahradnice. (Martin Pekárek, Alexandr Malachovský)

Místo pro poslední odpočinek Iva Pavlíka (†84) na zahradě rodinného domku v pražské Uhříněvsi už je připraveno. Heidi Janků (54) může svolat rodinu a svému milovanému manželovi dát po dvou měsících od jeho smrti poslední sbohem.

„Zahradu v Uhříněvsi Ivoš moc miloval, staral se o ni, a navíc bude takhle stále se mnou. Myslím, že to bylo dobré rozhodnutí,“ řekla deníku Aha! zpěvačka. Manželovu urnu si ale stále nevyzvedla. Udělá to prý až v den jejího uložení na zahradu. Zpěvačka čeká na hezké počasí, v následujících dnech tedy bude mít příležitost.

Hledají termín

„Nechal jsem na Heidi, kde tátu pochová. A s manželkou myslíme, že vymyslela skvěle,“ schválil rozhodnutí své »macechy« Adam Pavlík (42), který v průběhu pěti měsíců přišel nejen o tátu, ale i mámu Věru Špinarovou (†65). „Vím, že už má Heidi doma vše připraveno. Musíme teď najít správný termín, abychom se u ní sešli všichni, což není tak jednoduché. Rádi bychom to ale stihli do Dušiček,“ dodal Adam, který žije s rodinou v Ostravě.

Čeká na psa

Až Heidi pochová manžela, který zemřel 12. srpna, teprve poté se jí uleví. „Alespoň se pokusím znovu trochu nadechnout,“ svěřila Aha! vdova. Za nic na světě nechce být v domě sama. „Už jsem si objednala pejska, nenarodil,“ prozradila Janků. těžké chvíli jí teď prý psychicky nesmírně pomohlo natáčení audioknihy pro děti Nové příběhy pejska a kočičky. Kromě pár vystoupení to byla její první práce po manželově odchodu.

 

 Heidi Janků proplakala první koncert po smrti manžela...

Video se připravuje ...




Přečtěte si
-bello-
14. 10. 2017 • 10:31

Taková to byla velká láska a nechává Pavlika v urně hnít někde na regále.Může mít klidně urnu do té doby doma.Anebo vůbec ji může mít doma.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.