Sousedé promluvili o Donutilovi! Je pruďas? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Sousedé promluvili o Donutilovi! Je pruďas?

Donutil si koupil mega chalupu na Moravě.
Donutil si koupil mega chalupu na Moravě. (Foto: ČT)

Miroslav Donutil (66) patří mezi naše nejlepší herce a tak je jasné, že patří i mezi ty nejlépe placené. Není tedy divu, že vlastní luxusní vilu v Hlubočepech a pořídil si i chalupu velkou pomalu jako hrad! Jeho sousedé na Moravě se o něm nebáli promluvit. Jak se vedle něj žije?

V Bobrové u Nového Města na Moravě si herec Miroslav Donutil, který nedávno řešil spor s Národním divadlem, koupil chalupu v hodnotě nejméně pěti milionů korun. K usedlosti náleží i obrovský pozemek, který je opravdu úžasný. Herec, který si rád hlídá své soukromí, se svěřil s tím, co na venkově dělá nejraději.

„Odpočívám. A chodím do lesa, chytám ryby, hraju golf, sekám dřevo. I tady platí, že pracuju rád a je to takový relax,“ svěřil se Sedmičce Miroslav, který v moravské vesničce prožil dětství. Milovaná chalupa neleží na žádné samotě u lesa a tak má herec sousedy, s kterými se vidí každý den, když na Moravu zajede. Co říkají na slavného souseda? „Já ho tu vídám pravidelně, jak projíždí v autě. Jako herce ho mám rád, ale moc ho neznám. Vždycky pozdraví, usměje se. Ale vím, že to tu má moc rád,“ řekl pan Karel.

„Pan Donutil sice vypadá trochu zamračeně, ale je to veselá kopa. Lidi ho tu mají rádi. Chodí na ryby, do lesa a hodně dělá na zahradě. Občas sem za nimi jezdí návštěvy. V létě jsou tu často s celou rodinou. Mají to tam krásné, velké. Je to vlastně vila,“ sdělil Sedmičce další z občanů.

Na video s Donutilem se můžete podívat zde:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.