SLÁVA! Krampol našel lék pro manželku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

SLÁVA! Krampol našel lék pro manželku

Jiří Krampol o ženu pečoval, musí ale taky vydělávat peníze.
Jiří Krampol o ženu pečoval, musí ale taky vydělávat peníze.  (Foto Aha! – Pavel Machan, Martin Hykl, Miloš Schmiedberger)

Z manželky se stala nová asistentka!  Jiřímu Krampolovi (79) začala s prací pomáhat jeho, už mnoho let nezaměstnaná Hanka (56). „Připadám si konečně k něčemu, nemohu opravdu nic nedělat,“ přiznala Krampolová.

S manželem teď jezdí všude, kontroluje jeho kalendář, připomíná mu kšefty a vše potřebné zajišťuje. „Zůstat u toho ale nechci. Není dobré být s manželem doma a zároveň na každém jeho kroku. Na svoji práci, na kterou se moc těším, si ale musím ještě počkat,“ vysvětlila. V bývalé učitelce mateřské školky se po letech ozvalo opět sociální cítění, rozhodla se dělat sociální pracovnici a pečovatelku. K tomuto poznání – být opět lidem prospěšná – Hanku ale musel přivést pobyt na psychiatrii, kam ji dostalo životu nebezpečné míchání koktejlů z prášků a alkoholu.

„Kdybych byla v pracovním poměru, tak věřím, že by se mi to nestalo,“ netají hercova žena.Na roli pečovatelky a sociální pracovnice si ale musí ještě pár týdnů počkat.  „Rozhodli jsme se pro tuhle práci s jednou paní, která si zlomila nohu, tak čekám na její uzdravení a starám se zatím o Jirku,“ komentovala Hanka s tím, že působit jako manželova asistentka v žádném případě opravdu nechce. „Chci si vydělat svoje vlastní peníze. Tyhle jsou, i když pracuji, stejně jenom Jirkovy,“ konstatuje s vědomím, že ani Krampol nechce mít svoji choť stále v patách.

Krampol po kolapsu manželky: Co s ní po vyhazovu z blázince?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
25. 9. 2017 • 22:49

Nevím, jestli zrovna pečovatelka je pro ni vhodné, ani nevím co všechno pečovatelka dělá.myslím, že pro ni by bylo nejlepší sedět u telefonu na nějaké krizové lince pro lidi, kteří jsou na dně, pijou a berou drogy.Tady myslím by věděla o čem oni mluví a dokázala by je přesvědčit, aby se šli léčit.

zzapp
25. 9. 2017 • 21:15

Krampol našel lék pro manželku.... A jaký? Pořádnou hůl na její línou prde.l?

majojo
25. 9. 2017 • 19:27

Vy byste si tuhle pečovaelku pustili do bytu? Když si připomeneme,,jako jakej chromajzl práce neschopnej se prezentovala. A že je tak trošku kleptomanka?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.