Nancy & Kocián: Už se roztančili! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nancy & Kocián: Už se roztančili!

Martin Kocián se chce pochlubit svými tetováními v nové řadě VyVolených.
Martin Kocián se chce pochlubit svými tetováními v nové řadě VyVolených. (Aha! – Martin Pekárek, Milan Hladil)

PRAHA – Včerejší den byl na Primě ve znamení tance! Televizní štáby totiž po celý den natáčely pro novou znělku třetí řady reality show VyVolení – Noví hrdinové tanečky šedesátky účastníků castingu, kteří už v září začnou bojovat o přímý postup do samotné vily. Parádní číslo si včera střihli i zpěváci Nancy (30) a Martin Kocián (30) z Lunetiku!

Pohled na roztančené VyVolené utkvěl v paměti snad každému, kdo první nebo druhou řadu soutěže sledoval. Vladka, Kačenku, Michala, Tonyho nebo Martina teď ale ve studiu střídá nová šedesátka, mezi níž je i budoucí vítěz milionů. Tím se ale na rozdíl od Nancy a Martina Kociána rozhodně nestane zpěvák Miloš Havel, který se v šedesátce nakonec neobjevil.

Bývalý člen chlapecké skupiny Lunetic Martin Kocián měl více štěstí a jeho potetované tělo stejně jako příběh kluka, který se stal velkou hvězdou, a kvůli drogám spadl až na úplně dno, všechny zaujal. Kocián nyní pracuje jako číšník v luxusní pražské restauraci Pálffyho palác, kde během jejího pražského pobytu obsluhoval například Madonnu. „Ta práce mě baví, protože většina našich hostů jsou cizinci a já si tak trénuju angličtinu. A navíc na mě cizinci nepokřikují,“ přiznává sympatický Kocián, který právě dokončuje pod uměleckým jménem Noggin svou sólovou rapovou desku.

Kakaová kráska Nancy, celým jménem Nancy Nangula Ndilimeke Johannes, pochází z Namibie a je známá z reklamy i módních přehlídek a také jako zpěvačka mezinárodního dua Nancy & Robert, které vytvořila s Robertem N.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.