Právnička Klára Slámová (39): NÁHLÝ KONEC NA NOVĚ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Právnička Klára Slámová (39): NÁHLÝ KONEC NA NOVĚ!

Talár v televizní show už oblékat nebude.
Talár v televizní show už oblékat nebude. (Foto Aha! – Martin Pekárek, TV Nova)

Mělo to rychlý konec! Pořad Soudy Kláry Slámové (39), které televize Nova uvedla letos v březnu, zničehonic stopla ze dne na den po půlroce jeho existence.

Známá advokátka, kterou mediálně proslavily kauzy Kajínek nebo Kramný, tak zřejmě definitivně na obrazovce dosoudila. Komentovat to ale nechtěla. „Nezlobte se, mám teď jednání. Je to nadlouho a nemůžu o tom teď mluvit,“ sdělila nám včera Slámová na dotaz, proč nebude její pořad pokračovat, a rozloučila se.

Kritika od kolegů

Podle zjištění deníku Aha! se ostřílená advokátka mimo jiné stala i terčem kritiků z řad kolegů právníků a soudců. „Pořad je vrchol nevkusu a na diváky působí škodlivě, protože to Slámová přehání,“ vyjádřil se pro server expres.cz bývalý soudce Ústavního soudu Stanislav Balík.

Konec výroby

Skutečnost, že pořad Soudy Kláry Slámové na obrazovkách skončil, potvrdila i televize. „Všechny dosud vyrobené díly, odvysílala Nova2 ve svém jarním programovém schématu,“ sdělila Aha! Kateřina Kotalová z televize Nova. „Nové díly v tuto chvíli nevyrábíme,“ dodala.

Klára: Beru to jako zábavu

„Musím říct, že mě natáčení baví a v roli soudkyně se cítím opravdu dobře. Pochopitelně je to úplně jiná role, než jakou znám z pozice advokáta,“ popsala Klára Slámová na začátku natáčení.

„Tam vždy straním svému klientovi, zato soudce musí být nestranný,“ vysvětlovala, jak to chodí v praxi. „V tomto ohledu se moje skutečná praxe s filmovou srovnat nedá. Natáčení nicméně beru jako zábavu a příjemné zpestření mé práce,“ přiznala na jaře Slámová.

Na video s Klárou Slámovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.