Leona Machálková & Petr Muk: Trapas na dětské charitě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Leona Machálková & Petr Muk: Trapas na dětské charitě!

Značně »ovíněný« Muk se v zákulisí přitulil k Ivaně Andrlové a její dceři.
Značně »ovíněný« Muk se v zákulisí přitulil k Ivaně Andrlové a její dceři. (Aha! – Petr Novotný)

PRAHA – To byl ale úlet! Naše populární pěvecké hvězdy se tentokrát pořádně odvázaly, a to tím nejméně vhodným způsobem a zrovna na akci, která si spíše žádá vážnost a respekt.

To byl ale úlet! Naše populární pěvecké hvězdy se tentokrát pořádně odvázaly, a to tím nejméně vhodným způsobem a zrovna na akci, která si spíše žádá vážnost a respekt. A že to byl opravdu jeden trapas za druhým. Na 9. ročníku Dětské pyramidové show, která se každoročně koná na podporu dětských domovů, totiž zpěváci jako Petr Muk (42) nebo Leona Machálková (40) nedrželi jazyk za zuby a samotné děti až vylekali. Sami se pak dostali do nepříjemné situace, kterou později už nebylo možné napravit.

Na velké charitativní akci v Divadle Broadway, kde probíhal koncert v rámci Dětské pyramidové show, se na pódiu vystřídala spousta našich populárních zpěváků a zdálo se, že vše probíhá tak, jak má. Děti, kterých bylo plné hlediště, se bavily a nadšeně tleskaly všem, kteří pro ně zazpívali. Ale jen do té doby, než se na pódiu objevila pohublá Leona Machálková, která atmosféru koncertu doslova pokazila. Při nástupu se Leona trochu více rozpovídala a nikdo jejím slovům posléze vůbec neporozuměl. „Děti, mně je vás tak líto, že nemáte maminku a tatínka,“ pronesla nakonec ke zděšeným dětem Machálková.

Další, kdo se pro charitativní akci nadchl až příliš, byl Petr Muk. Ten na scénu vtrhnul v rozjařené náladě, ke které si dopomohl pár lahvemi piva, jež si dopřál v zákulisí. Po celou dobu mluvil o nešťastné lásce a pak o ní i zpíval. V průběhu celého odpoledne vystoupili bez nároku na honorář i další populární zpěváci jako Gába Al Dhábba, Robert N., Kateřina Brožová, Jarek Šimek, Ilona Csáková a vše tradičně zakončil Michal David.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.