Shrek dostal kanára! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Shrek dostal kanára!

Urostlý David Šín (vlevo) se na turnaji pozdravil i s »nováckým« sporťákem Pavlem Poulíčkem.
Urostlý David Šín (vlevo) se na turnaji pozdravil i s »nováckým« sporťákem Pavlem Poulíčkem. (pro Aha! – Milan Pešek)

HRADEC KRÁLOVÉ – Dvanáctý ročník tenisového turnaje Infotech Cup 2007 se jen hemžil známými tvářemi. Na charitativní klání s raketou v ruce totiž vyrazili hudebník Karel Vágner, který se dostal až do finále, modelka Renata Langmannová, herec Roman Skamene, skokan Aleš Valenta, sporťák z Novy Pavel Poulíček nebo vítěz reality show Velký bratr (Big Brother) David »Shrek« Šín.

Dvanáctý ročník tenisového turnaje Infotech Cup 2007 se jen hemžil známými tvářemi. Na charitativní klání s raketou v ruce totiž vyrazili hudebník Karel Vágner, který se dostal až do finále, modelka Renata Langmannová, herec Roman Skamene, skokan Aleš Valenta, sporťák z Novy Pavel Poulíček nebo vítěz reality show Velký bratr (Big Brother) David »Shrek« Šín.

Dobrácký svalovec ale spolu s kolegou z vily Milanem Peškem dostal kanára a propadl na celé čáře. „Prohráli jsme úplně všechno,“ smál se rezignovaně Šín. Akce, jejíž výtěžek šel na konto nadace Kapka naděje a zčásti i na nadaci Škola hrou, se povedla na výbornou. Největší legraci obstaral právě Shrek s Milanem »Mikešem« Peškem. „Všechno prohráli, ale diváky ohromně bavili,“ chválil známé »potížisty« pořadatel akce Přemysl Krupička.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.