Gondík přišel o rozum? Nejriskantnější rozhodnutí kariéry! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Gondík přišel o rozum? Nejriskantnější rozhodnutí kariéry!

Dalibor Gondík
Dalibor Gondík (Aha! - Martin Hykl, Pavel Machan, herminapress.cz)

Sedmačtyřicetiletý herec a moderátor si svým souhlasem v náročném projektu pěkně zavařil. Vždyť stres, psychické a fyzické vyčerpání trápí v téhle show i daleko mladší a zdravější jedince.

„Ono se to zdá, že máme týden na naučení, ale my máme ještě míň, protože tři dny po natáčení toho jednoho kola jdeme natáčet hned přípravy na další,“ postěžoval si na vražedné tempo show Tvoje tvář má známý hlas třeba Milan Peroutka (27). No a teď si představte, že do tohoto šíleného kolotoče dobrovolně naskočil Dalibor Gondík. Ano, přesně tenhle Gondík, co je jen kost a kůže a navíc trpí padoucnicí!

 

Spouštěčem epilepsie, se kterou Gondík válčí, je vedle stresu nedostatek spánku a fyzická vyčerpanost. A nepěkný záchvat může spustit i pouhý záblesk reflektoru nebo rachot muziky přímo na pódiu. „Je to dobrý, stabilizovaný, v pořádku, nic se neděje," bagatelizuje aktuální zdravotní stav na webu Super.cz náš hazardér, který se s přiznáním o boji s nebezpečnou chorobou vytasil před čtyřmi lety.

Dalibor Gondík se upsal ďáblu: Chci být pořád ženou!  

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
-bello-
14. 8. 2017 • 23:25

Když se cítí dobře, není důvod nepracovat.Jen by měl být trvale oblečený ! .

britva
14. 8. 2017 • 17:26

peníze, peníze, peníze. pořád nemá dost.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.