Druhé kolo castingů na VyVolené 3: NEJ holky, svalovci a jejich hlášky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Druhé kolo castingů na VyVolené 3: NEJ holky, svalovci a jejich hlášky

Při druhém kole castingů bylo rozhodně na co se dívat. A to si představte, že i tyto dívky se musely svlékat!
Při druhém kole castingů bylo rozhodně na co se dívat. A to si představte, že i tyto dívky se musely svlékat!

Společně s pokračující stavbou vily na pražské Císařské louce se zužuje i okruh adeptů na její obyvatele. Před pár dny totiž proběhlo druhé kolo castingů na účastníky třetí řady reality show VyVolení, kterou začne televize Prima vysílat od září letošního roku. A znovu se bylo na co dívat.


Jak se zdá, porotci sázejí na svalnaté mladíky a půvabné dívenky. Nebo se jen přítomné dámy a pánové chtěli pokochat? Není tajemství, že v druhém kole castingů museli svršky odhodit všichni účastníci bez výjimky!

Skupinová zkouška

Během minulého víkendu se výběrové komisi představilo 200 semifinalistů, kteří postoupili z prvního kola. Kliknutím zvětšeteCelé druhé kolo castingu, ze kterého postoupí 60 lidí do televizního hlasování, se skládalo ze dvou zkoušek. V první byli účastníci rozděleni do 8 až 10 členných skupinek a náhodně byl mezi nimi vybrán šéf, který měl za skupinu mluvit. Pak porotce celou skupinu zavřeli do místnosti se skrytou kamerou. V té se měli soutěžící mezi sebou dohodnout, koho ze skupiny by poslali do vily. Během vášnivé debaty je hezky potají na monitorech sledovali psychologové a vypracovávali posudky na každého z nich. Cílem bylo zjistit, jak se adepti na pobyt ve vile chovají mimo kamery. Horké chvíle si během pobytu ve skupině užil Ex-Lunetic Martin Kocián (29). Celá skupina ho téměř celou dobu přemlouvala, aby zapěl něco od Luneticů. „Zazpívej Jsi moje máma!“ dožadoval se přímo jeden člen skupinky. Kocián se přemluvit nenechal.

A teď se svlékněte!Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšeteNasbírané informace byly předány výběrové komisi a ta jich využívala při následných pohovorech. Během osobních pohovorů mnohdy vtipně, jindy překvapivě, odpovídali účastníci na otázky porotců. Mezi ty patřily dotazy typu: Proč si myslíte, že jsme vás vybrali do druhého kola a co si myslíte o radaru? Pak došlo i na svlékání. Jak se dušují zástupci televize Prima, ne proto, aby se dámy a pánové mohli kochat, ale kvůli zkoumání tetování adeptů na VyVolené. Zjednodušeně řečeno, Prima si musí být jistá, že ve vile se v přímém přenosu neobjeví člověk, jehož záda bude »zdobit« třeba hákový kříž.

Nejlepší hláškyz 2. kola castingů

● Jednu z prvních neuvěřitelných odpovědí slyšela komise hned ze začátku pohovoru. „Jsem bisexuál, půjdu klidně i s oslem, když bude hýkat,“ prohlásil štíhlý mladík neuvěřitelně sebejistě.Kliknutím zvětšete
● Mladé dívky se zase komise zeptala na názor ohledně stavby radaru. A odpověď? „Co? Jaký radar? Já o ničem nevím, já su z Brna,“ řekla jim s úsměvem slečna.
● Další uchazeč překvapil odpovědí na otázku, jak se má jeho matka. Odpověděl takto: „Maminka spáchala sebevraždu a povedlo se jí to na jedničku!“ Na to mu porota odvětila: „To jsme rádi, že ji zachránili.“ Jenže soutěžící pak bez hnutí brvy reagoval: „Ne, ona umřela.“
● Dech vyrazil porotě i mladík, který na otázku, kolik je jeho matce let, svérázně odpověděl: „Nevím, nedíval jsem se.“
● Další účastník se rozpovídal o tom, jak jako dítě sledoval klíčovou dírkou sex rodičů. Porota se ho pak zeptala, jestli spolu rodiče stále spí a on se na ně pořád chodí dívat. Na to soutěžící odpověděl: „Ne. Otec spí sám a matka se psem.“


Autor: (tom)
Foto: Martin Pekárek, archiv TV Prima

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.