Karel Gott (78) Nabídka na roli ve filmu! JENŽE... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Karel Gott (78) Nabídka na roli ve filmu! JENŽE...

Karel Gott
Karel Gott (Martin Hykl, Pavel Machan)

Velmi zajímavé setkání zažil v minulých dnech Karel Gott (78)! Kontaktoval ho totiž Matěj Preisler (17), syn jeho bývalého dirigenta a velkého kamaráda Františka Preislera (†33). Ten před deseti lety tragicky zemřel během dovolené v Itálii.

Skladatelův syn se tzv. potatil. Byl členem Kühnova dětského sboru, se kterým často vystupoval v různých operních inscenacích v Národním divadle. A teď by chtěl studovat režii na Filmové akademii Miroslava Ondříčka v Písku.

„Momentálně se podílím na tvorbě jednoho dramatického filmu a napadlo mě do něj obsadit Karla Gotta, měl by v něm významnou roli. Proto jsem Mistra požádal o setkání,“ prozradil deníku Aha! Matěj, který spolupracuje s Monikou Kvasničkovou (47), známou ze seriálu My všichni školou povinní. Důležitá hodina „Mluvili jsme spolu asi hodinu. Pan Gott se zajímal o to, jak se mi daří. Když jsem mu pak předložil nabídku filmové role, omluvil se s tím, že by natáčení časově nezvládl. Má toho moc. Mrzí mě to, ale zkusil jsem to,“ dodal Preisler. Slavík se do uzávěrky tohoto vydání k setkání se synem zesnulého kamaráda nevyjádřil.

Na video s Karlem Gottem se podívejte zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.